Apple ne arata cum ajuta tablete iPad profesorii din scolile pentru copii cu nevoi speciale (Video)

  Compania Apple prezinta de cativa ani de zile beneficiile pe care tabletele iPad le au in mediul educational, ele inlocuind cartile si potentand procesul de invatare prin interoducerea unor metode noi de a tine cursurile. Desi Apple a vorbit mai  tot timpul despre scolile normale, in cursul zilelor trecute a publicat un clip video in care demonstreaza cat de importante sunt tabletele iPad in scolile pentru copii cu nevoi speciale.

For special education teachers around the world, iPad opens up a world of possibilities. Meet teachers at three schools — Special School Poděbrady in the Czech Republic, the Awase Special Needs School in Okinawa Prefecture, Japan, and New York’s District 75, the world’s largest special education district — and discover how they use iPad and apps to motivate learning, improve social interactions, and encourage independence in the classroom and beyond.

  Mai exact, Apple ne demonstreaza cat de importante sunt tabletele iPad pentru profesorii acestor scoli, ele ajutandu-i sa predea mai usor tuturor copiilor inscrisi in ele. In clipul video de mai sus aveti prezentate povestile din spatele programelor de implementare a tabletelor iPad in aceste scoli din SUA si va recomand sa il vizionati pentru a va face o idee in legatura cu modul in care vor arata scolile viitorului.