iPhone 5S – functia mea favorita dupa aproape 8 luni de utilizare

iPhone 5S Touch ID - cititor de amprente - iDevice.ro

  iPhone 5S a fost lansat in a doua parte a lunii septembrie de catre compania Apple, iar la doar o saptamana dupa aparitia sa pe piata am ajuns in posesia noului terminal Apple. Dupa cum prea bine stiti, iPhone 5S a venit cu doar cateva functii noi importante: Touch ID, capacitatea de a inregistra clipuri video slow motion, capacitatea de a inregistra poze in burst mode si aici se opreste “eye-candy-ul”.

  Dintre toate aceste functii una singura este utilizata de catre mine, si milioane de persoane din intreag alume zilnic, ea numindu-se Touch ID. Din momentul in care am inregistrat primele amprente si am facut prima deblocare am realizat ca Touch ID va sta la baza interactiunii viitoare cu iPhone 5S, posibilitatea de a face achizitii scanand o amprenta fiind un bonus grozav pe care abia astept sa il regasesc in alte aplicatii.

  Touch ID nu este nici pe departe perfect, genereaza diverse problemed e scanare de-a lungul timpului, insa in ciuda imperfectiunilor sale este functia mea favorita. Ca sa fiu sincer, din momentul activarii Touch ID am uitat de slide to unlock si simpla apasare a butonului Home a devenit cea mai buna metoda de debloca terminalul, gestul intrandu-mi in reflex si fiind in dese ocazii utilizat pe iPad Air-ul care nu are un cititor de amprente.

  Ca sa fiu sincer, Touch ID este singura functie a unui iPhone care este legata de o implementare hardware si pe care o utilizez cu atat de multa placere dupa atat de mult si sper ca Apple sa implementeze functii la fel de utile in iPhone 6 si iPhone-urile viitoare.