Acutus ofera optiunea de a accesa in LockScreen anumite functii ale aplicatiilor din iOS

  Acutus este un nou tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate interesanta pentru LockScreen-ul iOS 7. Mai exact, tweak-ul este gandit pentru a ne ajuta sa accesam in LockScreen: functionalitatea Google Search, sistemul de vizualizare a clipurilor video YouTube si un dictionar care ofera definitii pentru orice fel de cuvinte.

A quick access to your favorite things right from your lockscreen. Stop the Dimming of lockscreen so you can browse better without getting interrupted, but if it burns battery disable it straight from settings without any respring. This tweak includes:

  • Google Search: Quick access to Google search.
  • YouTube: Video playable straight from lockscreen.
  • Dictionary: Quick access to search any words you want.

  Tweak-ul dezactiveaza automat reducerea luminozitatii ecranului dupa o anumita perioada de timp pentru a putea vizualiza toate informatiile fara intrerupere si aici se opreste functionalitatea sa. In viitor dezvoltatorul urmeaz sa ne ofere optiunea de a accesa diverse retele de socializare direct din LockScreen-ul iOS 7, asa ca veti putea interactiona cu prietenii vostri fara a va debloca terminalele.

  Acutus este disponibil la pretul de doar 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.