O instanta din Olanda mentine o decizie de interdictie de vanzare a unor produse Samsung in Europa

  In cursul anului trecut o instanta din Olanda a dat castig de cauza companiei Apple intr-un proces intentat Samsung, interzicand in acelasi timp si vanzarea unor produse Samsung in respectiva tara. Problema pentru compania din Coreea de Sud este ca subsidiara din Olanda, cea atacata de catre Apple, distribuia respectivele terminale catre toate tarile europene, iar interdictia a blocat practic vanzarea lor pe continent. Intr-o decizia data in cursul acestei zile instanta a mentinut hotararea initiala, insa Samsung probabil o va ataca din nou.

  Interdictia de vanzare se aplica doar pentru Samsung Galaxy SII si Samsung Galaxy Ace, doua terminale foarte vechi, care oricum nu mai au cautare pe piata. Chiar si asa, problema pentru Samsung este ca Apple cere impunerea unei interdictii similare si pentru unele produse Samsung mai noi, iar daca Apple va obtine tot ceea ce cere, lucrurile s-ar putea complica serios pentru Samsung.

  Desi Apple a introdus procesul in instanta cand Samsung Galaxy SII si Samsung Galaxy Ace erau in voga, din pacate interdictia de vanzare a venit mult prea tarziu si conteaza mult prea putin pentru ca Samsung sa fie afectata in vreun fel.