Bounden – aplicatia inteligenta pentru iPhone care te invata sa dansezi (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Gete61IxkPo&w=580&h=370]

  Bounden este o noua aplicatie pentru iPhone lansata in cursul acestei saptamani in App Store, ea fiind facuta special pentru cei care doresc sa invete sa danseze dar nu doresc sa angajeze un profesor. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, aplicatia foloseste giroscopul iPhone-urilor noastre pentru a ne ghida miscarile de danse si a le sincroniza cu cele ale partenerului, exact precum un profesor.

A whimsical dancing game for two players, with choreography by the Dutch National Ballet. Twist and twirl elegantly, or get entangled with a friend. Holding either end of a device, you tilt the device around a virtual sphere following a path of rings. You swing your arms and twist your body, and before you know it, you are already dancing.

  Aplicatia este conceputa special pentru a functiona cu un cuplu de dansatori, fiecare dintre persoane trebuind sa tina dispozitivul din cate o margine pentru a permite o exacta monitorizare a miscarilor. Ca sa fiu sincer, aceasta este singura aplicatie de acest gen disponibila in App Store si este una dintre cele mai interesante concepute vreodata, dezvoltatorii sai amanand la portarea pe platforma Android din cauza problemelor cu utilizarea giroscopului in acele terminale.

  Aplicatia Bounden este disponibila in App Store doar pentru iPhone, acesta fiind singurul dispozitiv care are un giroscop integrat.

Pretul initial:
Numele:
Bounden

3.59

DESCARCA





Developer: Game Oven Studios…
Categoria: Games


Descriere: A whimsical dancing game for two players, with choreography by the Dutch National Ballet. Twist and twirl elegantly, or get entangled with a friend.

Holding either end of a device, you tilt the device aro…


Dimensiunea aplicatiei este: 37.4 Mb