PES MANAGER pentru iPhone si iPad a fost lansat in App Store

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7DQAZ_W5djQ&w=580&h=370]

  PES MANAGER pentru iPhone si iPod Touch este un joc lansat in cursul zilei de luni in App Store, el fiind dedicat in principal fanilor jocurilor de fotbal, insa si restului persoanelor interesate de jocuri de sport. PES MANAGER este disponibil gratuit in format universal in App Store, iar detalii despre el aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Pretul initial:
Numele:
PES MANAGER

Gratuit

DESCARCA





Developer: Konami Digital En…
Universala
Categoria: Games


Descriere: Take on the world with the team of your dreams!

Enjoy an authentic soccer game experience with “PES MANAGER” from KONAMI!
Gather Europe’s top players and create your own unique soccer team!

How to play…


Dimensiunea aplicatiei este: 18.0 Mb


PES MANAGER este o aplicaţie gratuită, în care utilizatorii trebuie să selecteze un jucător de la cluburile din Europa şi să îl ajute să câştige prin alcătuirea unei echipe puternice şi bine pregătite. Aplicaţia are la bază bine cunoscutul joc „World Soccer Collection S“ din Japonia, urmând să fie disponibilă în peste 55 de ţări din întreaga lume. În aplicaţia PES MANAGER, utilizatorii primesc la început 14 jucători ca bază pentru echipa lor, iar abilităţile şi punctele forte ale fiecăruia sunt prezentate pe insigna de jucător. Jucătorii se antrenează pentru a-şi îmbunătăţi calităţile, iar apoi se confruntă cu oponenţi virtuali sau reali, fiecare dintre aceştia folosind tactici şi atacuri speciale pe parcursul meciului. Câştigătorii primesc ulterior mingii speciale, care ajută la dezvoltarea abilităţilor echipei.

Meciuri reale, prezentate în 3D, cu peste 1500 de insigne de jucător cu fotografii autentice!

Noul joc are peste 1500 de insigne de jucător licenţiate, cu cei mai buni jucători din cele mai bune echipe din Europa. După ce jucătorii îşi alcătuiesc echipa din fotbalişti cum ar fi Neymar, Cristiano Ronaldo, Beñat Etxebarria, Carlos Vela şi Giovani dos Santos, ei trebuie să decidă aşezarea în teren şi stilul de joc şi să se asigure că jucătorii selectaţi sunt folosiţi în funcție de abilitățile lor. Modalitatea e simplă şi intuitivă, folosind sistemul „drag and drop“, meciurile se joacă în reprezentări 3D uimitoare, iar utilizatorul poate schimba poziţiile jucătorilor sau poate efectua schimbări, în funcţie de situaţiile în timp real din cadrul meciului.

Pe măsură ce echipa jucătorului avansează în liga PES MANAGER și în competiții, se pot obþine noi insigne de jucãtor prin trecerea la nivelul urmãtor, câștigarea meciurilor sau prin „Prize Draw“. Prize Draw (Tragere la sorþi pentru premii) e disponibilã prin utilizarea punctelor obținute de utilizator sau prin folosirea Energy Balls (mingii speciale). Energy Balls se pot cumpãra în cadrul aplicației, ca premii pentru confruntãrile între niveluri sau drept cadou de la administratorii jocului. De asemenea, în funcție de cât de bine se simte publicul datoritã eforturilor echipelor, se pot acorda insigne de jucător suplimentare.