iPhone 6 – Apple va continua sa utilizeze metal lichid

9

  Cu doar cativa ani in urma, compania Apple a licentiat dreptul de a utiliza un material numit metal lichid pentru a fabrica diverse componente ale produselor sale, deocamdata doar cheita pentru deschiderea sertarului SIM al iPhone si iPad fiind fabricata din el. Pentru a continua sa utilizeze tehnologia inviitor, compania Apple si-a extins recent acordul de licentiere cu inventatorii tehnologiei, licenta expirand in luna februarie a anului viitor.

  Desi Apple nu a utilizat metalul lichid pentru a fabrica vreo componenta importanta a iPhone, iPad sau MacBook-urilor sale, diverse zvonuri au dat in trecut de inteles faptul ca Apple ar putea-o utiliza pentru carcase si nu numai. Apple a licentiat dreptul de a produce carcase folosind metal lichid, insa pana acum nu s-a utilizat de acest drept, dar poate cu iPhone 6 lucrurile se vor schimba, mai ales ca intreaga carcasa a noului dispozitiv va fi metalica.

  Apple tine secret modul in care isi dezvolta produsele si chiar daca exista diverse prototipuri ale iPhone fabricate folosind componente din metal lichid, ramane sa vedem daca materialul va fi utilizat pentru iPhone 6.