Prima Pagina Apple Un hot fura un iPhone, se preda dupa ce trimite selfie-uri mamei...

Un hot fura un iPhone, se preda dupa ce trimite selfie-uri mamei victimei

  Un tanar american s-a gandit ca ar fi o idee buna sa fure iPhone-ul unui adolescent intr-un club din New York si mai apoi sa inceapa sa discute cu prietenii acestuia prin intermediul aplicatiei Snapchat. El a mers atat de departe incat a trimis mamei victimei un mesaj cu continut indecent si o poza selfie, mama acestuia alegand sa notifice politia in legatura cu furtul, dar si The New York Post, unul dintre cele mai citite ziare din metropola.

  Dupa o rapida publicare a imaginii de mai sus pe prima pagina a ziarului, hotul de ocazie s-a predat politiei din New York recunoscand furtul, el avand oricum sanse infime de a ramane ascuns pentru mult timp. Hotul a fost acuzat de furt si detinerea fara drept a unui produs furat, iar pentru actiunile sale va primi cel mai probabil o amenda si va fi condamnat la munca in folosul comunitatii, avand in vedere ca este minor.

  Totusi, ajutorul dat de catre ziar pentru oprirea si prinderea sa a fost determinant in acest caz, iar situatii viitoare ar trebui sa aiba o finalitate similara cu un ajutor la fel de mare oferit de catre publicatii.

  • . n i n e l

    tu ar trebui sa faci o rubrica cu chestii deastea,unde utilizatorii ai caror idevice’uri au fost furate sa puna chestii de genu’ ….poate poate ajuta la ceva…dar…fara sprijin din partea autoritatilor….

  • Marian

    Ar fi interesanta o baza de date cu IMEI-uri de telefoane furate unde putem sa publicam si numere de telefon pentru recuperarea acestora

  • Adi

    Bine punctat Ninel

  • Puteti face pe forum intr-un thread si o sa am grija sa devina cunoscut tuturor.