Roland Garros 2014 – urmareste toate noutatile competitiei in direct pe iPhone si iPad

 

  Roland Garros este una dintre cele mai prestigioase competitii de tenis din lume, iar zilele aceste au loc meciurile stagiunii anului 2014. Cei mai buni jucatori de tenis de pe glob se vor lupta in urmatoarele zile pentru a castiga trofeul pus in joc la Roland Garros, iar daca sunteti interesati sa urmariti evolutia fiecaruia dintre ei, o aplicatie oficiala pentru iPhone si iPad este disponibila pentru voi in App Store-ul celor de la Apple.

The official Tennis French Open tournament app (Roland Garros ®). Tennis competition starts on May the 25th and Qualifying on May the 20th. Whatever your operator or using Wi-Fi the famous tournament comes live to you on iPhone, iPad, iPod touch with compelling features: 

  • Live point-by-point, serve and results 
  • News flow + pics 
  • Real time game statistics

 Aplicatia este conceputa pentru a functiona pe iPhone si iPad, iar cu ajutorul sau puteti afla toate rezultatele meciurilor in timp real, statistici privind fiecare jucator in parte si nu doar atat. Dupa cum puteti vedea din imaginile acestui articol, aplciatia are disponibila o interfata intuitiva care permite accesarea rapida a tuturor functiilor sale prin simple tap-uri, asa ca veti mereu la curent cu tot ceea ce doriti sa stiti.

  Roland Garros 2014 este disponibila GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Roland Garros 2014

Gratuit

DESCARCA





Developer: Federation Franca…
Universala
Categoria: Sports


Descriere: The official Tennis French Open tournament app(Roland Garros ).
Tennis competition starts on May the 25th and Qualifying on May the 20th.

Whatever your operator or using Wi-Fi the famous tournament comes…


Dimensiunea aplicatiei este: 21.3 Mb