iPhone 5S 8 GB si un iMac ieftin vor fi lansate la WWDC?

  Pentru ca WWDC 2014 se afla la doar cateva zile distanta, un analist demn de incredere a afirmat ca Apple se pregateste sa prezinte iPhone 5S 8 GB si un iMac ieftin in cadrul evenimentului din data de 2 iunie. Vorbim practic de un model mai ieftin al actualului iPhone 5S, dar si de un model mai ieftin al iMac-urilor vandute pe piata in momentul de fata, ideea din spatele planului fiind de a creste vanzarile in ambele categorii de produse.

  Desi zvonul in sine parea greu de crezut, un cunoscut apropiat al celor de la Apple l-a infirmat rapid, spunand ca niciunul dintre cele doua produse nu va fi lansate saptamana viitoare de catre compania americana. Era destul de greu de crezut oricum ca Apple va aduce pe piata un iPhone 5S 8 GB acum, avand in vedere ca el urmeaza sa inlocuiasca actuala linie de terminale in toamna cand iPhone 6 va fi oficial lansat.

  Desi in OS X Mavericks s-au descoperit dovezi care confirma dezvoltarea unui iMac ieftin, se pare ca el nu va ajunge pe piata chiar atat de devreme precum se credea.

Articolul precedentUn nou model al iMac apare in OS X Mavericks 10.9.4
Articolul următorApple a vandut un numar record de melodii prin iTunes Store
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.