Prima Pagina Apple iOS 8 – o functie extrem de utila este prezentata intr-un concept...

iOS 8 – o functie extrem de utila este prezentata intr-un concept (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=s3v9ERdJ10w&w=580&h=370]

  Desi ideea de a avea un sistem care permite utilizarea de aplicatii multiple in acelasi ecran este grozava, la fel de grozav ar fi si un sistem care ar permite utilizarea unor conturi multiple de utilizator in iOS. In clipul video de mai sus avem prezentat un asemenea concept pentru iOS 8, el aratandu-ne modul in care compania Apple ar putea alege sa produca un sistem ce ne-ar premite sa logam diversi utilizatori in iOS.

  Fiecare utilizator ar avea propriul acces cu propriile aplicatii si propriul continut disponibil pentru el in respectiva sesiune de logare, iar desi in teorie totul suna grozav, in practica e putin probabil sa vedem asa ceva in viitorul apropiat in iOS.

 • Nimeni

  Functionalitatea asta grozava exista deja pe Android. Din contul de administrator se pot crea conturi de utilizator si/sau de guest. Cu fiecare cont de utilizator se poate personaliza Androidul dupa bunul plac si se pot instala aplicatii proprii fiecarui user. Contul de guest are acces numai la aplicatiile/functionalitatile bifate de catre administrator.
  E foarte tare, sper sa ajunga si pe iOS.

 • Dan Cîrstea

  Nu cred ca vor introeuce vreodata aceasta functie. Asta ar insemna ca mai multi angajati ai unei firme sa nu aiba nevoie decat de o singura tableta, capatand incredere in acest sistem. Astfel, profitul Apple ar scadea considerabil. La fel si in cadrul unei familii, copiii vor sti sigur ca parintii nu le vor vedea fisierele(mesaje,poze, conturi), ei neavand pretentia de a le cere o tableta doar a lor.

 • danny

  Mai mult ca sigur Dan.

 • Mircea Iosif

  LG G pad are deja aceasta functie!