iPhone 6 apare intr-un presupus clip video ce prezinta imaginile de prezentare pregatite pentry keynote-ul WWDC 2014

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=hhnDAMUCFAk&w=580&h=370]

  In cursul acestei zile a aparut pe internet clipul video de mai sus, el trebuind sa ne prezinte cateva imagini din timpul pregatirilor facute in Moscone Center din San Francisco inaintea WWDC 2014. Dupa cum veti vedea chiar din primele secunde, pe ecranul din spatelei scenei evenimentului sunt rulate cateva imagini, iar in ele vedem ceea ce pare a fi un terminal iPhone 6 pe care Apple ar trebui sa il prezinte luni.

  Nimeni nu poate spune cu certitudine faptul ca imaginile sunt 100% reale si totul ar putea fi o simpla facatura, mai ales ca toate informatiile aparute pana acum indica faptul ca iPhone 6 va fi lansat in toamna. Terminalul din imagini are un design diferit de iPhone 5S si iPhone 5C, seamana cu machetele prezentate pana acum pe diverse website-uri de pe internet, insa mai departe de atat putem doar specula.

  Din punctul meu de vedere, exista sanse zero ca Apple sa prezinte iPhone 6 in cursul zilei de luni si un singur motiv sustine aceasta teorie : iOS 8. Apple are nevoie de cateva luni pentru a testa noua versiune a sistemului de operare inainte de a o lansa pe piata si iPhone 6 nu va fi disponibil fara acest update major, asa ca indiferent ce prezinta acest clip, nu va asteptati ca iPhone 6 sa fie prezentat cu mai mult de 10 zile inaintea lansarii iOS 8.