Prezentare iOS 8 – unde o pot vedea LIVE?

  Prezentarea iOS 8 va avea loc in cursul serii de maine, incepand cu ora 20:00 compania Apple dand startul keynote-ului de deschidere al WWDC 2014. In conferinta pregatita de catre compania americana vom vedea iOS 8, OS X 10.10 si cine stie ce alte produse dezvoltate de catre cei din Cupertino, totul impreuna cu probabila prezentare a unui joc sau a recentei achizitii a companiei Beats.

Watch streaming video from this special event and learn more about our exciting announcements. Live streaming video requires Safari 4 or later on OS X v10.6 or later; Safari on iOS 4.2 or later. Streaming via Apple TV requires second- or third-generation Apple TV with software 5.0.2 or later.

  Compania Apple a anuntat inca de saptamana aceasta ca va transmite in direct WWDC 2014 pentru toti cei interesati, insa nu oricine va putea viziona stream-ul LIVE. Conform informatiilor furnizate de catre Apple, stream-ul va putea fi vizualizat doar de catre cei care au Mac-uri cu OS X activ, de catre cei care au un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad, ori de catre cei care au un Apple TV.

  Din pacate utilizatorii platformei Windows sunt dati la o parte de catre compania Apple, insa maine vor aparea cu siguranta feed-uri LIVE care vor retransmite evenimentul, iar pe iDevice.ro le veti gasi.

  Acestea fiind spuse, maine seara va astept pe iDevice.ro incepand cu ora 19:30 pentru a discuta despre tot ceea ce prezinta compania Apple. Aplicatia iDevice.ro va va tine la curent in legatura cu toate noutatile prin intermediul sistemului de notificari Push, asa ca va recomand sa o instalati acum!

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA





Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb