Steve Wozniak lauda achizitionarea companiei Beats

  Steve Wozniak, co-fondator al companiei Apple, a vorbit intr-un recent interviu despre achizitia companiei Beats facuta saptamana aceasta de catre cei de la Apple. Conform lui Wozniak, achizitionarea Beats este o miscare desteapta din partea celor de la Apple, ei readucand putin din acel “cool factor” inapoi in Cupertino, insa considera totusi ca popularitatea produselor beats ar putea fi de scurta durata.

  In ciuda acestei afirmatii, Steve Wozniak considera ca intreaga afacere ar putea afecta extrem de mult evolutia viitoara a companiei Apple, referindu-se desigur la sistemul de streaming multimedia. El leaga achizitia si recenta abtinere a companiei Apple de a semna un document prin care alte 150 de companii sustin mentinerea neutralitatii internetului, afirmand ca actiunea ar putea indica lansarea unui nou serviciu de streaming multimedia.

  Per total Steve Wozniak considera ca Apple a actionat in mod corect achizitionand Beats, deoarece pentru viitor miscarea i-ar putea aduce extrem de multe beneficii.