Prima Pagina Apple Apple publica pe Apple TV canalul prin care va transmite WWDC 2014...

Apple publica pe Apple TV canalul prin care va transmite WWDC 2014 LIVE

  V-am spus in cursul acestor zile ca Apple  va transmite WWDC 2014 LIVE pe toate produsele sale, inclusiv pe Apple TV-urile care au acum disponibil evenimentul in canalul dedicat lor de catre compania americana. Daca aveti un Apple TV in casa si doriti sa vedeti LIVE WWDC 2014, atunci ar fi bine sa il deschideti si sa accesati sectiunea dedicata evenimentelor Apple, canalul fiind acum disponibil.

  Stream-ul LIVE va fi disponibil gratuit pentru toti cei interesati sa il vizioneze si acelasi lucru il veti putea face daca aveti un iPhone/iPod Touch, o tableta iPad sau un Mac, insa daca folositi Windows, atunci va trebui sa asteptati ca aici sa va public un stream LIVE. Nu uitati sa reveniti incepand cu ora 19:30 cand va astept sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania americana. In aceeasi idee va recomand sa descarcati si aplicatia iDevice.ro pentru a afla toate noutatile pe care cei din Cupertino urmeaza sa le prezinte.

Pretul initial:
Numele:
iDevice.Ro Push App

Gratuit

DESCARCA

Developer: Adrian Gabor
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si orice are legatura cu domeniu…


Dimensiunea aplicatiei este: 7.5 Mb


  • Dumitru

    Zaone , de pe ipad am trecut de la storeul moldovenesc la storeul U. S. Ma întrebat că pentru această carte ( diary of a wimpy kid ) trebuie să trec la store-ul U. S. Si acum cînd doream să fac update la o aplicatie scria că apple id-ul este înregistrat pe sotore-ul moldovenesc si pentru a downloada trebuie să trec de la store-ul U. S. la store-ul moldovenesc . Întrebarea mea este , cum să trec de la store-ul U. S. la store-ul Moldovenesc ?