Prima Pagina aplicatii iOS 8 HomeKit va permite controlarea dispozitivelor electronice din casa folosind iPhone,...

iOS 8 HomeKit va permite controlarea dispozitivelor electronice din casa folosind iPhone, iPad sau Siri

  HomeKit este sistemul despre care v-am vorbit zilele trecute cand se anunta ca Apple urmeaza sa ne ofere sisteme ce vor permite controlarea caselor noastre, el fiind un set de API-uri care le permit dezvoltatorilor de produse pentru casa sa ne permita sa controlam orice din casele noastre folosind iDevice-urile si aplicatii pentru ele. Vorbim despre produse care vor necesita certificarea companiei Apple si care va permite controlarea luminilor, a termostatului, a usilor, sau a oricaror altor produse compatibile cu el, partea si mai interesanta fiind ca Siri este compatibil cu intregul sistem al celor de la Apple.

 • Mihai Damas

  Norocul meu e ca am pastrat aplicatia veche iDevice.ro care e de departe mai buna decat actuala!

 • Victor Dulu

  Probabil cea mai utila functie din iOS 8, aceasta cu sigurantava pune Apple din nou in fruntea producatorilor ce impun in piata noi standarde!
  Abia astept sa folosesc functia, sunt curios daca o sa mearga si pe ipad-urile fara 4G, si daca e nevoie sa ai acelas cont de appstore logat pe toate deviceurile.

  Good job Apple!

 • Atomic

  Dulu, implementarea HomeKit plaseaza Apple alaturi de ceilalti. LG are deja sistemul Smart ThinQ functional. De sistemul Samsung Smart Home nu zic nimic ca sa nu se supere lumea pe aici.

 • Victor Preda

  Trist dar adevarat @Atomic ,,