Prima Pagina aplicatii iOS 8 Continuity Handoff ofera optiuni de continuare a task-urilor intre iDevice/Mac-uri

iOS 8 Continuity Handoff ofera optiuni de continuare a task-urilor intre iDevice/Mac-uri

  iOS 8 Continuity este un nou sistem implementat de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad, iPod Touch sau Mac-uri, el permitand o mult mai buna interconectare intre aceste dispozitive. Handoff este unul dintre sub-sistemel gandite de catre Apple si el ne ofera posibilitatea de a incepe un task pe un iDevice sau un Mac si de a il continua pe un alt iDevice sau un Mac fara nici cel mai mic efort din partea noastra.

Now you can start writing an email on your iPhone and pick up where you left off when you sit down at your Mac. Or browse the web on your Mac and continue from the same link on your iPad. It all happens automatically when your devices are signed in to the same iCloud account. Use Handoff with favorite apps like Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, Maps, Messages, Reminders, Calendar, and Contacts. And developers can build Handoff into their apps now, too.

  Totul functioneaza prin intermediul iCloud si al aplicatiilor care au implementata functia si practic vorbim despre posibilitatea de a continua sa scriem pe iPhone un email inceput pe iPad, posibilitatea de a continua navigarea web pe un alt device si multe, multe altele. Deocamdata doar aplicatiile native Mail, Safari, Pages, Numbers, Keynote, Maps, Messages, Reminders, Calendar sau Contacts au Handoff implementat, insa orice dezvoltator poate oferi functionalitatea.

  iOS 8 Handoff functioneaza doar intre produsele Apple conectate la acelasi cont iCloud si cu toate functiile de interconectare active in iCloud.

 • vlad

  Salut,

  Pai si cum se activeaza aceasta functie?
  Am intrat acum in contul de icloud si nu am nicio optiune pentru handsoff sau continuity.

 • Practic ar trebui sa functioneze singur daca ai multiple iDevice-uri interconectate.

 • crixalis

  Functia de a telefona dupa ipad functioneaza ?

 • vlad

  Am 2 iphone-uri 5s, un ipad mini si un ipad air.
  Am instalat ios 8 pe ipad mini (retina) si un iphone 5s. Nu imi apare absolut nimic.
  Probabil aceasta functie va fi implementata in vreo alta versiune beta.

 • vlad

  Am reusit intr-un final sa primesc apeluri pe ipad de la iphone-ul care era la 2 camere distanta de mine… Din pacate n-am reusit inca sa trimit si mesaje normale de pe iPad mini prin intermediul iphone-ului….

 • Pingback: iOS 8 - iata tot ce aduce nou | iDevice.ro()

 • Pingback: OS X Yosemite Handoff - iata ce Mac-uri sunt compatibile | iDevice.ro()

 • Chatagra

  Pacat ca apple a decis sa nu ofere suport pt device-urile msi vechi…era functia pe care o asteptam cu nerabdare …

 • Sorin

  Oricum frumusetea touchid care o are acuma, va disparea in caz ca folosesti handoff foarte des