Prima Pagina Activation Lock iOS 8 Find My iPhone are o noua functie extrem de importanta!

iOS 8 Find My iPhone are o noua functie extrem de importanta!

  Recent s-a descoperit ca iOS 7 si iTunes pot fi pacalite pentru a eluda sistemul iCloud Activation Lock a celor de la Apple si deocamdata compania americana nu a facut absolut nimic pentru a rezolva problema. Chiar si asa, pentru iOS 8 Apple a facut totusi ceva extrem de interesant, implementand pentru Find My iPhone optiunea de a trimite catre serverele Apple ultima locatie a terminalului nostru cand bateria este aproape golita de energie.

  In imaginea de mai sus aveti optiunea disponibila incepand de acum in iOS 8 in Settings>iCloud>Find My iPhone, ea putand fi activata numai daca aveti serviciul Find My iPhone activ. Dupa ce activat aceasta functie veti vedea in iCloud ultima locatie a iPhone-ului vostru inainte de a i se termina bateria, terminalul netrimitand o locatie si inainte de a fi inchis, desi aceasta optiune ar fi fost extrem de utila in foarte multe cazuri.

 • Alex

  Sunt fan apple de cand ma stiu, dar cand vad optiuni de 2 lei ma scarbesc. S-ar putea face asa multe chestii misto cu find my iphone….

 • yoyoo29

  @zaone pana la urma merge sau nu fara UDID ?

 • Cms

  Dap… O optiune interesanta… Din pacate find my iphone si asta sunt aproape inutile fara charger… Avand in vedere ca lifetime la bateria iphone e execrabila, cu gps pornit deja devine exasperanta…

 • claudiu

  asta vreau si eu sa stiu daca noi useri normali putem instala ios 8…!?!

 • tinel

  Yoyoo29 am incercat azi si nu merge

 • Sorin

  Merge Dara udid.

 • VYC

  Si locatia o trimite chiar daca nu avem gps-ul activ?Daca nu tremite fara gps activ este tot degeaba.Poate sa-l activeze automat si sa trimita asta chiar este o treaba.Nu stiu cati dintre noi tin activata functia gps din cauza descarcarii bateriei.

 • @VYC: Daca nu ai GPS-ul activ nu ai nici Find My iPhone activ, asa ca… Sa stii ca nu consuma foarte multa baterie si merita efortul de a il tine tot timpul activ.

 • momo

  ce fain, exact ce mi-am dorit

 • Alexx

  Nu instalati iOS 8 fara Udid.. merge pana cand se restarteaza. Eu l-am instalat, si cand foloseam iphone-ul s-a restartat Springboard-ul si mi-a cerut sa il activez. Acum fac restore la 7.1.1 🙁

 • jayson

  @Alexx
  Si mie mi s-a restartat springboardul astazi si totul a fost ok, nu mi-a cerut niciun UDID.

 • LarryBML

  Eu am UDDID inregistrat, si sincer NU va sfatuiesc sa-l instalati pe “noul” IOS 8, este JALNIC. Asa cum au mai spus si altii, springboard-ul se restarteaza aiurea, o gramada de aplicatii nu functioneaza corect sau chiar deloc, bateria nu mi s-a parut imbunatatita , iar functii noi intradevar utile = 0, din punctul meu de vedere. L-am tinut instalat de aseara de cand a aparut, pana astazi la orele 14:00.

 • jayson

  @ LarryBML

  Eu il am instalat de azi dimineata de la ora 10 pe un iPhone 5 iar pana la aceasta ori springboardul mi s-a restartat de 2 ori, in conditiile in care m-am jucat mult cu el. Eu zic ca nu este un lucru rau in comparatie cu primele 2-3 versiuni ale ios 7 care erau execrabile.
  Singura chestie intr-adevar utila mi se pare cea cu mesajele, ca poti raspunde la ele tragand de notificare dar si faptul ca prin imessage poti trimite mesaje vocale si sa-ti partajezi locatia.
  De miscat intr-adevar se misca greoi, se simte diferenta fata de ios 7, iar cu aplicatiile, singura aplicatie care am descoperit-o ca nu functioneaza corect este whatsappul.