iOS 8 Mail contine noi functii pentru administrarea email-urilor

  Daca ati asteptat ca iOS 8 Mail sa aduca o multitudine de functii noi pentru terminalele iPhone, ei bine imi pare rau sa va dezamagesc deoarece nu avem parte de schimbari majore, cel putin pentru utilizatorii normali. In ceea ce priveste administrarea casutelor de email avem implementate noi gesturi care pot fi efectuate asupra email-urilor primite de catre noi, iar in imaginile acestui articol le aveti prezentate pe toate.

  Facand un swipe scurt sau lung din stanga spre dreapta vom avea optiunea de a marca un email ca fiind citit sau sa ii atribuim un flag, o optiune fiind disponibila in Settings>Mail & Contacts, iar efectuand un swipe scurt sau lung din dreapta spre stanga vom afisa trei optiuni diferite de interactiune sau vom sterge/arhiva email-ul. Primul gest este complet noi, in timp ce al doilea era disponibil in trecut, insa avea o serie de optiuni diferite pentru noi in aplicatie.

  Optiunile de stergere sau arhivare difera in functie de serviciul de email folosit in iOS 8, asa ca nu va asteptati la altceva.