Prima Pagina aplicatii iOS 8 Mail contine noi functii pentru administrarea email-urilor

iOS 8 Mail contine noi functii pentru administrarea email-urilor

  Daca ati asteptat ca iOS 8 Mail sa aduca o multitudine de functii noi pentru terminalele iPhone, ei bine imi pare rau sa va dezamagesc deoarece nu avem parte de schimbari majore, cel putin pentru utilizatorii normali. In ceea ce priveste administrarea casutelor de email avem implementate noi gesturi care pot fi efectuate asupra email-urilor primite de catre noi, iar in imaginile acestui articol le aveti prezentate pe toate.

  Facand un swipe scurt sau lung din stanga spre dreapta vom avea optiunea de a marca un email ca fiind citit sau sa ii atribuim un flag, o optiune fiind disponibila in Settings>Mail & Contacts, iar efectuand un swipe scurt sau lung din dreapta spre stanga vom afisa trei optiuni diferite de interactiune sau vom sterge/arhiva email-ul. Primul gest este complet noi, in timp ce al doilea era disponibil in trecut, insa avea o serie de optiuni diferite pentru noi in aplicatie.

  Optiunile de stergere sau arhivare difera in functie de serviciul de email folosit in iOS 8, asa ca nu va asteptati la altceva.

 • Marian

  Emailul va permite si atasare de documente?

 • @Marian: Cand nu a permis atasarea de documente?

 • nelutzu

  marian stie ce intreaba…intreba documente la plural si nu singular…in ios nu poti atasa decat 1 buc doc/email…e varza aplicatia de email si se mai tin si ca rup tot pe enterprise….daca vrei multi atach te apuci de circ cu aplicatii sau cu dropbox si alte chestii demne de nivel “enterprise”….cap coada email e kk

 • Adi

  De acord. Sunt mult in urma. Fata de ce a spus Nelutzu, as mai adauga ca nu poti atasa un document nici macar din dropbox intr-un reply. O mizerie.
  Bine ca ma lasa sa trimit 5 poze … enterprise my ass

 • Pingback: iOS 8 - iata tot ce aduce nou | iDevice.ro()