Razer Junglecat – un nou gamepad inedit pentru iOS 7 (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=rxbUOrMjHWc&w=580&h=370]

  Razer Junglecat este un nou gamepad pentru iOS 7 si iPhone sau iPad lansat in cursul zilei de ieri de catre compania Razer, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat. Fiind gandit special pentru iPhone 5S si iPhone 5, noul gamepad este conceput sub forma unei carcase pentru terminalele noastre, toate butoanele fiind ascunse intr-o portiune slide-out ascunse in partea din spate a accesoriului.

  Carcasa se conecteaza la iPhone-urile noastre prin portul Lightning si ofera o serie de butoane ABXY in fata, un d-pad si butoane in partea din spate, totul fiind similar cu ceea ce ofera un gamepad. Mai mult decat atat, carcasa celor de la Razer ne permite sa controlam toate butoanele terminalelor noastre, ofera acces la camere si la jack-ul audio de 3.5mm, asa ca puteti concta inclusiv un set de casti.

  Mai mult decat atat, Razer Junglecat este primul gamepad pentru iOS 7 care permite reorganizarea butoanelor fizice folosind o aplicatie dedicata, ea incluzand si o lista a jocurilor care au implementat suport pentru acest tip de gamepad-uri. Razer Junglecat va fi disponibil undeva in cursul acestei veri la pretul de 99$, insa o data oficiala nu a fost mentionata.