Neymar Jr. Cesc Fabregas, LeBron James, Robin van Persie si multi alti fotbalisti celebri promoveaza castile Beats by Apple (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=v_i3Lcjli84&w=580&h=370]

  Clipul video de mai sus a fost publicat astazi de catre compania Beats, achizitionata de catre Apple cu doar o saptamana de zile in urma, iar in el o parte dintre cei mai populari fotbalisti din lume promoveaza castile Beats by Dre. Impreuna cu Beats by Dre in spot apare un MacBook al Apple si un iPhone, asa ca vorbim despre un spot publicitar in care fotbalisti cu zeci sau poate chiar sute de milioane de fani promoveaza intens produsele companiei americane.

  Beats SOLO2 si Studio sunt promovate in prim-planul acestui clip, povestea avand in centru momentele dinaintea meciurilor, momente in care fotbalistii asculta muzica in aceste casti pentru a se motiva. Interesant este faptul ca LeBron James a dorit sa faca parte din acest spot dupa ce a auzit despre faptul ca el este filmat, cei de la Beats evitand sa il contracteze avand in vedere ca este un ambasador al produselor Samsung.

  Acestea fiind spuse, mai jos aveti lista intreaga de celebritati ce apar in clip, pentru Apple intreaga actiune fiind extrem de potrivita inaintea Cupei Mondiale de Fotbal ce urmeaza sa inceapa luna viitoare. In clip ii veti vedea pe: Neymar Jr., Bacary Sagna, Bastian Schweinsteiger, Blaise Matuidi, Cesc Fàbregas, Daniel Sturridge, Chicharito, Jozy Altidore, Luis Suárez, Mario Götze, and Robin van Persie, LeBron James, Lil Wayne, Nicki Minaj, Rafaella Beckran, Rio Ferdinand, Serena Williams, Sydney Leroux, Stuart Scott, si Thierry Henry.

3 COMENTARII