Ridge Racer Slipstream este din nou disponibil la PRET REDUS in App Store Romania

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=_jPgquuq8Ns&w=580&h=370]

  Aniversand doua decenii de la lansarea primei versiuni a Ridge Racer, compania Namco Bandai a decis sa dezvolte Ridge Racer Slipstream, o versiune speciala a jocurilor din seria de racere care a facut-o celebra in App Store. Desi este departe de Real Racing 3 din punct de vedere grafic, jocul celor de la Namco Bandai are un motor grafic imbunatatit, iar accentul este pus pe posibilitatea de a personaliza masinile, peste 300 de optiuni fiind acum disponibile pentru noi.

The ultimate arcade racing franchise brings the console experience to your iOS device! Slipstream past your rivals and drift around tight turns at over 150 MPH!

A NEW BREED OF RACING MACHINE
• 12 powerful machines speed you to victory 
• 300 customization possibilities to create your dream machine
• 6 game-changing Perks give you advantages you’ll appreciate

EXCITING CAREER AND ARCADE GAME MODES
• Make a name for yourself in the full featured career mode 
• Need a quick fix? Take on Regular and Knockout Races in Arcade Mode 
• Connect with Facebook to gain rewards and share achievements and milestones with the Ridge Racer community

BREATHTAKING COURSES & INSPIRING RACES
• 10 unique venues and 20 courses for head to head racing
• 108 racing competitions across 6 Grand Prix Series
• Push the limits of high end graphics in beautifully detailed locations: Lost Ruins, Industrial Drive, Harbor Line, Old Central, and others

  Jocul ofera inclusiv o gama larga de power-ups pentru vehicule care ne vor imbunatati performantele in curse, iar in trailerul de mai sus puteti vedea exact ceea ce veti regasi in el, modul de joc fiind oarecum similar cu cel al Asphalt 8: Airborne. Desi nu reprezinta o „amenintare” pentru Real Racing 3Ridge Racer Slipstream va fi cu siguranta apreciat de catre un numar destul de mare de posesori de iDevice-uri, el fiind disponibil la pret redus si in format universal in App Store.

Pretul initial:
1.79€
Nume:
Ridge Racer Slipstream

0.89

s

Developer: NAMCO BANDAI Game…
Universala
Categoria: Games


Descriere: This application is optimized for iPhone 4S, iPad 3, iPod Touch 5th Gen and above. Requires IOS 7.0 or later.

The ultimate arcade racing franchise brings the console experience to your iOS device! Slipstream past your rivals and drift around tight turns …


Dimensiunea aplicatiei este: 575.0 Mb


Articolul precedentAxla 2 propune o schimbare completa pentru interfata iOS 7
Articolul următoriOS 8 va include o noua functie interesanta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.