Prima Pagina Apple iPhone 6S ar putea fi denumirea pentru iPhone 6 cu ecran de...

iPhone 6S ar putea fi denumirea pentru iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch

  iPhone 6 este o denumire pe care multi ne-am astepta sa o vedem in 2015 pentru viitorul iPhone pregatit in momentul de fata de catre compania Apple. Desi logica ar spune ca iPhone 6S va fi lansat anul viitor, iata ca un producator de carcase din China sustine ca acest dispozitiv isi va face aparitia anul acesta, iar in imaginea de mai sus avem prezentata o carcasa facuta special pentru viitorul terminal.

  Practic acest producator de carcase sustine ca iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch va fi denumit iPhone 6S, urmand ca iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch sa aiba denumirea iPhone 6. In mod normal producatorii de accesorii nu au vreun detaliu in legatura cu vreo denumire aleasa de catre compania Apple, insa avand in vedere ca Foxconn pare sa piarda des documente, orice este posibil in momentul de fata.

  iPhone 6S ar putea fi lansat in luna octombrie, daca vorbim intr-adevar despre iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch.

 • Gabi

  Mai mult ca sigur se va numi iPhone pro

 • seby

  Tot de la Foxconn se aude si ca iphone de 4.7 v-a fi lansat in iulie si scos pe piata in august , iar in august v-a fi lansat iphone de 5.5 pentru care inca nu se stie exact o data in care o sa apara pe piata , probabil nu acest an sau in preasma sarbatorilor.

 • Exclus. Nu va iesi niciunul inainte iOS 8 si iOS 8 va fi lansat in toamna.

 • catalin

  subscriu la ce a scris zaone.si parerea mea este ca cel mai sigur posibil niciunul nu va iesi din fabrici fara ios8 la bord.doar o varianta presupusa,sa fie anul acesta lansarea de ios 8 un pic mai devreme decat deobicei,dar tot in toamna !

 • Ovidiu

  Iphone 6B propun din doua motive:
  A) iphone 6 e scos deja la data respectiva;
  B) e mai mare, asa ca B de la big e cea mai inteligenta denumire stil apple;
  C) varianta C tine de trecut deja, de anul trecut