Prima Pagina Cydia Cydia 1.1.12 update este disponibil pentru instalare

Cydia 1.1.12 update este disponibil pentru instalare

 

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca versiunea 1.1.11 a Cydia a fost lansata pentru noi, iar in cursul dupa-amiezii saurik a publicat un nou update, versiunea 1.1.12 fiind acum disponibila pentru instalare. Dupa cum puteti vedea deja si din imaginea de mai sus, Cydia 1.1.12 rezolva problemele privind afisarea diverselor culori pentru status bar, dar si o problema a Winterboard/Activator, ambele pachete functionand acum.

  Prin Cydia 1.1.10, saurik ne aduce o interfata modificata, metode mai simple de a afla la ce anume lucreaza Cydia, optiuni noi pentru controlarea pachetelor sau surselor si multe, multe altele. Din pacate puteti instala Cydia doar pe terminalele care au jailbreak facut, iOS 7.0.6 fiind in momentul de fata ultima versiune a iOS pentru care puteti face jailbreak in propriile dispozitive.

  • egrimisu

    Care status bar? Cel din cydia sau cel a sistemului de operare, stiu xa dupa jb bara de status a ios-ului nu își schimba culoarea in anumite aplicatii( Phone, FaceTime)

  • Dan

    @egrimisu – e vorba de Status Bar-ul sistemului de operare. Aceeași problemă o aveam și eu în aplicația Phone (nu folosesc FaceTime, dar probabil că și acolo era tot dark). Odată cu versiunea 1.1.12, problema a dispărut. Îți recomand update, dacă nu ai făcut-o deja.

  • bogdan

    Ce se mai aude de ios 7.1.2 ?