iPhone 6 – utilizatorii sunt dispusi sa plateasca un pret cu 100$ mai mare pentru un ecran mai mare

iPhone 6 vs iPhone 5S imagini reale - iDevice.ro

  Cu destule luni de zile in urma au aparut primele zvonuri care indicau faptul ca Apple ar urma sa creasca pretul iPhone 6 cu 100$ pentru a implementa un ecran de 5.5 inch, modelul cu ecran de 4.7 inch urmand a isi mentine pretul neschimbat. Desi nimeni nu a putut confirma 100% sigur stirea, o agentie de analiza a pietei din SUA a intrebat americanii daca ar fi dispusi sa plateasca un pret mai mare si ei au raspuns afirmativ.

Our June consumer survey points to continued growth in the willingness of iPhone users to pay $100 more for a bigger screened iPhone, with now a full one-third of survey respondents willing to pay a $100 premium.  In fact, he added, “data seems to suggest meaningful demand for a larger screen, which should logically mean the iPhone 6-cycle will be strong for upgrade sales, which combined with modest contribution from wearables should cause a modest acceleration in revenue growth in fiscal 2015.”

  Conform studiului, utilizatorii ar plati un pret cu 100$ mai mare pentru iPhone 6 fara sa stea pe ganduri, totul in ideea de a avea un ecran mai mare pentru dispozitive. Desigur ca nimeni nu stie daca Apple va decide sa creasca pretul iPhone 6 si acest lucru pare a fi putin probabil, insa daca o va face, va avea multi americani foarte fericiti sa plateasca bani in plus pentru dispozitiv, dar ramane de vazut cum va reactiona restul lumii.

  Voi ati plati 100€ in plus pentru un iPhone 6?

14 COMENTARII

  1. Care are bani mutii nare decid sa dea oricum nu merita sa dai pe un telefon asa de multi bai eu am ip4 din 2011 si intentionez sa il folosesc pina in dec 2015

  2. Disponibilitate? cred ca mai mult e imbecilitate , oricum americani sunt vestiti la asa ceva tin minte si acum ca multi nu stiau unde se afla Italia pe ce continent :))) serios acum iphone si asa este exagerat de scump fata de performantele oferite sa mai mareasca pretul pt cativa inchi de ecran clar o prostie sa mai pui botul la marketingul apple !!!

  3. In primul rand,stim cu totii ca Apple are preturi ridicate la produsele lor dar,se justifica prin calitatea lor si pana la urma,100 de dolari nu e o suma de speriat.Sa vedem cum o sa arate la final si atunci fac plata;)

  4. Ovi lumea intotdeauna a cumparat lucruri care nu le sint necesare si va face asta si de acum incolo. Telefoanele din ziua de azi au preturi peste costurile lor, piata va scadea dupa 2018 iar atunci vor scadea preturile, mai bine zis profitul gigantilor se va diminua, atunci va fi cautat un nou mijloc de a lua economiile populatiei si o noua industrie isi va face aparitia. Vedeti era smartphone.

  5. Da , ne vaitam deoarece in Romanica noastra sunt salariile asa cum sunt , insa daca am raporta direct valuta …. cred ca vine 700 de ron si propria mea opinie este ca oricine da 700 ron pe el dar raportand la cursul valutar nu merita 3500 ca pret minim .

  6. Noi deja il cumparam cu 200-250 de dolari mai scump decat in Americaz.Deci, inca 100 de dolari nu e cine stie pentru buzunarul romanilor.

  7. @maricel poate din perspectiva ta nu merita sa dai mai mult. Unii cred ca merita altii cred ca nu merita, Apple sigur are de castigat.