OS X Yosemite sugereaza implementarea de Retina Display-uri in iMac si MacBook Air

  OS X Yosemite, noul sistem de operare conceput de catre compania Apple pentru Mac-urile sale, urmeaza sa fie lansat oficial in toamna, dar el ofera cateva detalii despre ceea ce urmeaza sa primim in linia de Mac-uri ale companiei. Conform celor de la Macworld, OS X Yosemite sugereaza faptul ca Apple se pregateste sa implementeze Retina Display-uri si in Mac-urile care inca nu au asemenea ecrane disponibile.

For a while now, I’ve thought that 2014 would be the year that Retina spreads across the Mac product line. After spending time with Yosemite on both Retina and non-Retina systems, I’m more confident than ever in that guess. Yosemite’s new design feels like it was built for Retina displays: Thin Helvetica Neue replaces the long-serving but chunky Lucida Grande as the system typeface.

  Mai exact, felul in care este construit sistemul de operare si felul in care sunt gandite toate elemente grafice sugereaza ideea ca Apple se pregatese sa ne aduca un MacBook Air Retina Display si un iMac Retina Display. Zvonuri privind lansarea ambelor produse au aparut in ultimele saptamani si desi unii au sugerat ideea ca ele si-ar putea face aparitia in cadrul WWDC 2014, iata ca mai avem de asteptat.

  Chiar si asa, implementarea unor Retina Display-uri in aceste produse este urmatorul pas logic pe care trebuie sa il faca Apple, acum ramane doar de vazut cand il va face.