Kirkos isi propune sa schimbe aspectul Springboard-ului iOS 7

  Kirkos este o noua tema disponibila din cursul serii trecute in Cydia si dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, rolul sau este de a ne oferi un Springboard complet modificat pentru iDevice-urile noastre. Cu peste 100 de iconite disponibile pentru aplicatiile noastre, Kirkos are implementat inclusiv suport pentru o multitudine de tweak-uri si widget-uri gandite special pentru a modifica iOS-ul.

Kirkos rounds these corners even more, creating a look that will make your iPhone screen standout for years to come. Supports for 100+ applications. Also includes alert badge design and icon overlay for non-themed icons to make every icons fit with the Kirkos looks. Settings icons themed as well as AppStore, Spotlight, Multitasking, and Notification Center.

  De la badge-uri si pana la iconite, Kirkos modifica o multitudine de elemente ale sistemului de operare, mai putin interfata aplicatiilor native ale sistemului de operare. Kirkos este disponibila gratuit in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.