iPhone 6 este comparat cu Samsung Galaxy Note 3, il intrece in dimensiuni (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jJla9d291z0&w=580&=370]

  iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch este pregatit pentru lansare de catre compania Apple si avand in vedere dimensiunile neobisnuit de mari pentru un iPhone, cineva s-a gandit sa il compare cu Samsung Galaxy Note 3. In clipul video de mai sus puteti vedea aceasta comparatie in care iPhone 6 se dovedeste a fi mai mare in dimensiuni decat Samsung Galaxy Note 3-ul celor de la Samsung, un lucru la care multi nu v-ati fi asteptat.

  Desi acest model al iPhone 6 are un ecran de 5.5 inch, cu 0.2 inch mai mic decat cel al Samsung Galaxy Note 3, terminalul Apple este totusi mai lung decat smartphone-ul Samsung. Aceasta diferenta este data de design-ul utilizat de catre compania Apple epentru iPhone-urile sale de-a lungul timpului si probabil multi s-ar fi multumit cu o reducere a dimensiunilor pentru aceasta crestere a ecranului, chiar daca design-ul ar fi schimbat.

  Desi in clipul video de mai sus vedem doar machete ale iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, existenta lor a fost confirmata si design-ul este extrem de apropiat de cel real.