iOS 8 va oferi acces TOTAL pentru personalizarea uneia dintre cele mai utilizate functii ale iDevice-urilor

11

ios 7 camera icon

  iOS 8 ne-a adus o multitudine de noi optiuni pentru editarea pozelor inregistrate folosindu-ne iDevice-urile si a adus o optiune pentru controlarea luminozitatii chiar in timpul inregistrarii poze. Ceea ce iOS 8 nu ne-a adus inca este posibilitatea de a controla expunerea, ISO-ul, balanta de alb, viteza shutter-ului in timpul inregistrarii unei poze, insa toate aceste lucruri se vor schimba din momentul lansarii oficiale a sistemului de operare.

  In cadrul WWDC 2014 compania Apple a afirmat ca va oferi in sfarsit posibilitatea de a controla manual aplicatia Camera a iOS 8, iar acest lucru presupune controlarea tuturor functiilor de mai sus si nu numai. Aplicatiile native Camera ale Android, Windows Phone, Blackberry sau Symbian ofera de ani de zile optiunea de a controla aceste functii in timpul inregistrarii pozelor, iar acum o vom putea face si noi.

  Probabil caplicatia Camera a iOS 8 ne va permite sa alegem inclusiv rezolutia de inregistrare a pozelor sau filmelor si inregistrarea cu sunet sau fara, insa totul vom afla abia cand iOS 8 va fi disponibil oficial.