iWatch este deja trimis pentru aprobare se vanzare pe piata din SUA, va masura transpiratia si multe altele!

  Dimineata v-am spus ca iWatch va include un minim de 10 senzori deoarece compania Apple incearca sa schimbe toate preconceptiile legate de smartwatch-uri si isi propune sa ofere un dispozitiv multifunctional pentru noi. Informatiile sunt completate astazi de o publicatie asiatica, care sustine ca Administratia pentru mancare si medicamente din SUA a primit deja un iWatch in vederea aprobarii vanzarii sale in SUA.

  In baza acestor informatii, se pare ca Apple a finalizat deja design-ul si specificatiile iWatch, ea incercand acum sa certifice iWatch ca un dispozitiv medical. Apple a discutat cu agentia respectiva in decembrie despre aplicatii dedicate unui posibil dispozitiv medical de acest gen, insa acum se pare ca versiunea finala a iWatch ar fi ajuns la ea in vederea verificarii pentru a permite vanzarea pe piata din SUA.

  Aceeasi publicatie sustine ca iWatch va avea o multitudine de senzori incorporati, printre care unii care vor masura: bataile inimii, presiunea arteriala, nivelul de glucoza din sange si transpiratia. Acest din urma senzor ar fi fost dezvoltat de catre compania Apple chiar in campusul sau din Cupertino si toate informatiile furnizate de catre toti acesti senzor se vor regasi in aplicatia iOS 8 Health care a fost deja prezentata.

  Toate aceste informatii confirma o parte dintre zvonurile aparute recent, iar senzorul pentru masurarea transpiratiei este o noutate, insa daca iWatch se afla intr-adevar la FDA in SUA pentru testare, atunci lansarea nu poate fi departe.

4 COMENTARII

  1. Sunt foarte curios cum va arata.

    Am fost descurajat putin de articolul in care scrisesesi ca forma lui va fi dreptunghiulara.

    Rotund ce avea ? Moto 360 <3