Apple incepe sa actualizeze Apple Maps cu date noi

  Apple Maps a fost lansat acum aproape 2 ani de zile de catre compania Apple ca o incercare de a inlocui Google Maps atat in iOS, cat si in OS X. Din pacate sistemul a fost departe de a satisface nevoile utilizatorilor obisnuiti cu un Google Maps care avea o multitudine de informatii corecte si era capabil sa ne directioneze catre locatiile dorite fara a ne pierde sau a ne trimite pe rute periculoase ori inexistente.

Over the past month, I’ve noticed a TON of changes. POI markers are being moved to their correct locations, names and information for POIs are being corrected, and tons of places are being added that simply weren’t there before. I don’t know if it’s merely coincidence, but A LOT of these changes are the exact ones that I’ve been reporting to Apple. 

  Desi in iOS 8 nu stim inca sigur daca Apple va implementa functii noi si importante pentru Apple Maps, se pare ca sistemul este totusi actualizat cu o multitudine de informatii noi. Vorbim despre o multitudine de puncte de interes care incep sa fie afisate pentru prima oara, sau incep sa fie afisate in locatia corecta, Apple corectand inclusiv numele acestora sau informatiile afisate in trecut pentru ele.

And I’ve noticed this happening on a weekly cycle. It seems like every Friday, a whole bunch of new changes are implemented in my neighborhood. All week, nothing happens, but then when I check on Friday/Saturday, I see that many of the suggestions that I had made during the week were suddenly implemented into the map, and its POIs suddenly look a whole lot better.

  Se pare ca la fiecare sfarsit de saptamana compania Apple implementeaza noile date in Apple Maps-ul sau, totul fiind concentrat pe punctele de interes, POI, si nu pe actualizarea numelor drumurilor sau a acuratetii lor. Este bine ca Apple incepe sa corecteze problemele sistemului sau, insa desigur ca este nevoie de mult mai mult si de o multitudine de functii noi.

3 COMENTARII

  1. Si sa nu mai vorbim despre adresa principalului reseler Apple din Bucuresti, Istyle, care il arata pe la magazinul Cocor iar adresa lui din Natiunile Unite este la peste 1km.
    Varza