Prima Pagina Apple iPhone 6 – ar urma sa fie disponibil in versiuni de 32...

iPhone 6 – ar urma sa fie disponibil in versiuni de 32 GB si 64 GB, iata data de lansare

iPhone 6 vs iPhone 5S vs HTC One M 8 -iDevice.ro 16

  Cu doar cateva saptamani de zile in urma operatorul german de telefonie mobila Deutsche Telekom ne spunea ca iPhone 6 urmeaza s afie lansat de catre Apple pe data de 19 septembrie, informatia fiind cat se poate de logica. Aceeasi data este confirmata astazi de catre o publicatie asiatica, care sustine totusi ca doar doua modele vor fi disponibile, unul de 32 GB si unul de 64 GB.

  Dupa cum va spuneam si atunci, data de 19 septembrie este cat se poate de logica deoarece o lansare intr-o zi de vineri este tipica pentru Apple, iar in anii trecuti lansarile au avut loc in 21 sau 20 septembrie. In ceea ce priveste renuntarea la un model de 16 GB, se pare ca Apple va comercializa modelul de 32 GB la acelasi pret cu care vinde iPhone 5S 16 GB, in cazul versiunii de 64 GB fiind aplicat pretul iPhone 5S 32 GB.

  Acestea fiind spuse lansarea iPhone 6 in 19 septembrie mi se pare a fi cea mai logica prezicere in acest moment, mai ales ca ea se aliniaza aproape perfect cu ceea ce a facut Apple in anii trecuti.

 • justme

  Ma gandesc la combinatia perfecta iphone6 si un laptop tableta full hd cu performante acceptabile care ar fi ala nush inca. Si gata atat prea multe tablete tabletute telefoane. Astea 2 in rucsac tt timpul rezolva tot. Voi ce ziceti?

 • anonimous

  Mai bine incerci un MacBook Air.

 • tuyuk18

  Salut! @zaone ai idee care va fi pretul pt iphone 5s 16gb daca va aparea iphone 6?

 • Lich991

  @justme un iPhone 6, MacBook Air, si un iPad Air 2 ar fi perfect pentru mine

 • Pingback: iPhone 6 - model cu 128 GB spatiu de stocare doar pentru o anumita versiune | iDevice.ro()

 • lexen

  @Lich la o adica sa aiba toate ecranul de aceeasi dimensiune

 • Ionel Craciunel

  Am iPhone 5s si mb Air dar tot simt lipsa unei tablete si a unui iMac. Posibil ca in toamna daca nu e ceva spectaculos sa trec pe lg g3 dar la mb Air nu o sa renunt.