Pangu iOS 7.1.1 jailbreak – probleme si rezolvari

  Pangu iOS 7.1.1 jailbreak este disponibil din cursul zilei de luni pentru toti cei interesati sa il utilizeze, aceasta solutie de jailbreak avand totusi cateva probleme de functionare. In cele ce urmeaza voi discuta despre cateva dintre ele si va voi oferi simple rezolvari pe care le puteti aplica acum, insa in anumite cazuri exista posibilitatea sa nu aveti cum sa rezolvati problema, deci va fi necesar sa asteptati actualizarea Pangu.

Pangu jailbreak problema boot loop pe iPhone 4 si iPhone 4S

  Din pacate dezvoltatorii solutiei de jailbreak Pangu sustin ca prima versiune a programului lor nu face corect jailbreak pe majoritatea terminalelor iPhone 4 si iPhone 4S. O rezolvare pentru aceasta problema nu exista, ei recomandand asteptarea versiunii 1.1 care urmeaza sa fie lansata in perioada imediat urmatoare.

Pangu jailbreak – de ce se blocheaza procesul de jailbreak si de ce nu se finalizeaza

  In cazul unor iDevice-uri, in special iPhone 5S, exista posibilitatea ca Pangu sa se blocheze in timpul procesului de jailbreak. In aceasta situatie va trebuie sa reluati toata procedura de jailbreak, ori de cate ori este nevoie, pentru a o finaliza, aceasta fiind singura recomandare oferita de catre dezvoltatorii ei.

De ce au disparut unele iconite si altele sunt afisate gresit eronat ?

  Pangu instaleaza in timpul procesului de jailbreak un pachet numit PPSync si un magazin de aplicatii piratate numit 25pp. Instalarea acestui PPSync genereaza probleme de functionare in cazul pornirii sau impiedica afisara corecta a unor iconite, insa rezolvarea este simpla si o aveti explicata in detaliu in acest articol.

Ce tweak-uri din Cydia sunt compatibile cu Pangu?

  Din pacate un numar destul de limitat de tweak-uri ale Cydia sunt compatibile cu Pangu, in acest articol le aveti prezentate, iar intr-un articol imediat urmator va voi oferi o lista actualizata.