Pangu iOS 7.1.1 jailbreak va fi actualizat de catre echipa care l-a dezvoltat

  Lansat in cursul zilei de luni, Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost initial primit cu multa neincredere de catre toata lumea deoarece a fost dezvoltat de catre o echipa de hackeri din China. Dupa verificari facute de catre diversi alti hackeri s-a ajuns la concluzia ca Pangu jailbreak iOS 7.1.1 pare a fi sigur pentru utilizare, mai ales daca alegeti sa nu instalati PPSync si magazinul de aplicatii piratate 25pp implementat in program.

Although the first version has been released, but has some issues, we continue to improve the jailbreak tools, including the English version and the English version of the Mac, even if there is a need to provide Linux versions. Due to yesterday’s hastily released, resulting in compression packaged Cydia forget these resources, thus causing the volume to 80M, the next release update will not have this problem.

  Desi solutia de jailbreak Pangu a fost primita cu multa bucurie de catre o parte a comunicatii utilizatorii de jailbreak, solutia de jailbreak nu a functionat 100% corect pentru toti utilizatorii, insa echipa de hackeri lucreaza la rezolvarea problemelor. Noi versiuni ale Pangu vor fi lansate in viitor de catre membrii echipei Pangu, ele continand rezolvari ale problemelor existente, imbunatatiri ale metodei de implementare a jailbreak-ului, o versiune pentru Mac fiind deasemenea pregatita.

  Daca sunteti interesati sa aflati cum puteti face jailbreak folosind Pangu, ei bine acest tutorial va poate ajuta.