Prima Pagina iOS 7.1.1 Pangu iOS 7.1.1 jailbreak va fi actualizat de catre echipa care l-a...

Pangu iOS 7.1.1 jailbreak va fi actualizat de catre echipa care l-a dezvoltat

  Lansat in cursul zilei de luni, Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost initial primit cu multa neincredere de catre toata lumea deoarece a fost dezvoltat de catre o echipa de hackeri din China. Dupa verificari facute de catre diversi alti hackeri s-a ajuns la concluzia ca Pangu jailbreak iOS 7.1.1 pare a fi sigur pentru utilizare, mai ales daca alegeti sa nu instalati PPSync si magazinul de aplicatii piratate 25pp implementat in program.

Although the first version has been released, but has some issues, we continue to improve the jailbreak tools, including the English version and the English version of the Mac, even if there is a need to provide Linux versions. Due to yesterday’s hastily released, resulting in compression packaged Cydia forget these resources, thus causing the volume to 80M, the next release update will not have this problem.

  Desi solutia de jailbreak Pangu a fost primita cu multa bucurie de catre o parte a comunicatii utilizatorii de jailbreak, solutia de jailbreak nu a functionat 100% corect pentru toti utilizatorii, insa echipa de hackeri lucreaza la rezolvarea problemelor. Noi versiuni ale Pangu vor fi lansate in viitor de catre membrii echipei Pangu, ele continand rezolvari ale problemelor existente, imbunatatiri ale metodei de implementare a jailbreak-ului, o versiune pentru Mac fiind deasemenea pregatita.

  Daca sunteti interesati sa aflati cum puteti face jailbreak folosind Pangu, ei bine acest tutorial va poate ajuta.

 • Calin

  Zaone, te rog un lucru: Sa faci o postare cand apare varianta de OS X. Si apropo, tu ai incercat Pangu pe aparatele tale?

 • Pingback: Jailbreak IOS 7.1.x - GSM Forums Romania()

 • stefan

  este chiar foarte ok jailb acesta! se misca ireprosabil pe ip 5s si sesizez o crestere semnifictiva a autonomiei bateriei! cel putin la mine!

 • valyy

  Si la mine pe 4s merge perfect deocamdată nu am întâmpinat probleme. Ios 7.1.1

 • marian

  La mine pe 5s îmi scade viteza la internet la jumătate verificat de 2 ori fără jb/cu jb

 • marian

  Apropo zaone aveam niște articole la favorite si după restaurare iPhone nu mai am articolele la favorite. Am căutat articolele la search si nu le-am găsit. Unde pot găsi si eu/noi articolele vechi de câte luni, jumătate de an, un an?

 • Bogdan97

  iPad 2 RevA 7.1.1 merge impecabil!

 • Alin

  Salutare. Pt a putea face jailbreak prin aceasta metoda, iPhone-ul trebuie sa fie activat? Nu reusesesc cu un iPhone 4 neactivat sa trec de prima faza. Multumesc!