Prima Pagina Android Android TV si Android Auto sunt prezentate in primele clipuri Video

Android TV si Android Auto sunt prezentate in primele clipuri Video

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jaDVXhqwHcc&w=580&h=370]

  Android TV este un sistem de operare pe care compania Google l-a dezvoltata special pentru producatorii de televizoare, cei de la Sharp urmand a il integra in toate produsele ce urmeaza sa ajunga pe piata in perioada urmatoare. Dupa cum puteti vedea deja din clipul video de mai sus, Android TV beneficiaza de noul Material Design si poate fi controlat inclusiv cu un gamepad, totul fiind dezvoltat ca un raspuns la Apple TV.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jaDVXhqwHcc&w=580&h=370]

  Android Auto este raspunsul celor de la Google pentru CarPlay-ul lansat de catre compania Apple cu doar cateva luni de zile in urma, iar in clipul video de mai sus il aveti prezentat. Practic vorbim despre un sistem cu o functionalitate similara care va fi integrat intr-o multitudine de masini, o buna parte dintre ele disponibile in principal in Europa.

 • alex alexandru

  @nimeni cand am citit articolul am inteles ca au creat acest televizor pentru ca concura cu apple tv o cutie daca nus ti cum arata care iti aduce continut multimedia pe televizor

 • Nimeni

  Multumesc Alexandru. Asa stiam si eu ca Apple TV este un device comparabil cu Chromecast-ul celor de la Google.
  Dar asa cum Google a facut saltul de la o cutiuta la un sistem de operare integrat (de la Chromecast la Google TV) am crezut ca si Apple a facut acelasi lucru. M-am lasat inselat de afirmatia ca Google TV este dezvoltat ca raspuns la Apple TV.
  In cazul acesta, Google TV nu are concurenta din partea Apple. Dar poate in viitor …

 • seby

  Google tv e tot o cutiuta ca si apple tv …..
  Chestia e ca probabil google tv o sa fie peste apple tv din cauza pirateriei.

 • anonimous

  Daca v-ati uita si in video, ati observa ca Google se foloseste tot de o cutiuta, un pic mai mare ca un Apple TV. Deci inainte de a comenta cum ca Google face televizoare, mai aruncati un ochi si in articole.