Opera Mini 8 aduce un design complet noi si alte functii interesante

  Opera Mini este versiunea pentru iOS a celebrului browser disponibil de ani si ani de zile pentru diverse platforme mobile, versiunea 8 a sa fiind lansata in cursul acestei zile. Conform dezvoltatorilor aplicatiei, aceasta noua versiune a programului aduce o interfata complet regandita, un nou modul de compresare a datelor incarcate pentru reducerea traficului de internet, teme pentru interfata, un modul de descoperire a website-ului si un cititor de coduri QR.

  • Complete UI overhaul
  • New compression mode
  • Themes
  • Discover
  • QR code reader

  Prin update, cei de la Opera incearca sa reatraga interesul utilizaatorilor vis-a-vis de browserul Opera Mini care s-a bucurat totusi de o popularitate destul de mare in App Store-ul celor de la Apple. Opera Mini pentru iOS este disponibila GRATUIT in App Store.

Pretul initial:
Numele:
Opera Mini Web browser

Gratuit

DESCARCA





Developer: Opera Software ASA
Universala
Categoria: Productivity


Descriere: Download Opera Mini and get going with one of the fastest web browsers on iPhone, iPad and iPod Touch. Save up to 90% of your data and speed up slow connections for free.

This isnt just another browser. O…


Dimensiunea aplicatiei este: 11.3 Mb


1 COMENTARIU

  1. Astia de la opera merg cu 2 browsere coast si mini in loc sa se concentreze pe unul singur , ca sa tina pasul cu concurenta trebuie neaparat introduse pluginuri de download si alte tweakuri ,momentan cheetah si mercury sunt cele mai rapide si bune !!!