Sondaj: Ai facut Pangu iOS 7.1.1 jailbreak ?

  Disponibil inca din cursul zilei de luni, Pangu iOS 7.1.1 jailbreak a fost deja utilizat de o gama foarte mare de posesori de iDevice-uri, acestia grabindu-se sa renunte la preconceptii si sa foloseasca un software dezvoltat de catre chinezi. Chiar daca Pangu jailbreak iOS 7.1.1 nu este lipsit de probleme, majoritatea au trecut peste toate doar in ideea de a avea libertatea de a face orice doresc cu propriile dispozitive.

  In aceasta idee va intreb astazi daca ati folosit Pangu pentru a face jailbreak pentru iOS 7.1.1 si cat de multumiti ati fost de alegerea facuta.


33 COMENTARII

  1. Iphone 5, ios 7.1.1 merge fara probleme si parca e mai rapid ca 7.0.6. Am instalat fara bifarea magazinului chinezesc de aplicatii. Recomand celor neincrezatori !!!

  2. Nu am iOS 7. Inca sunt pe 5.1.1. Am tot incercat iOS7 dar ma intorceam inapoi la iOS5 in maxim 1-2 zile datorita vitezei. E incredibil cum oamenii s-au acomodat cu viteza inferioara oferita de iOS 7 fata de cea oferita de iOS 5/6 pe device-uri gen iPhone 4,4S,5.
    Daca v-as da un iPhone 4S cu iOS 5.1.1 sau 6.1.3 pentru 10 minute sa-l “butonati”, cred ca v-ar convinge sa reveniti. Din pacate, acest lucru nu prea se mai poate.

  3. am facut si eu pe iphone 5 cu 7.1.1 si merge brici.faza e ca nu pot posta aici pe idevice din cadrul aplicatiei de pe telefon deloc,are cineva idee de ce nu pot?dupa ce postez ceva in cadrul vreunui topic sta cateva secunde postarea dupa care dispare 🙁

  4. Da, am facut pe 5 device-uri, am debifat magazinul lor si merge impecabil pe toate. Nu am intampinat nici un rr, crush, lag etc. si folosesc aceleasi tweaks ca pe 7.0.6.

  5. Astept sa se rezolve toate problemele si apoi o sa fac jailbreak, am avut ios 7.0.4 si mi-am luat teapa cu 7.0.6, de data asta astept, nu pot fara jailbreak, poate la ios 8 o sa renunt 🙂

  6. Is curios ce se va intampla cu ios 8… deja pangu reprezinta o amenintare pentru evaders(pana sa apara pangu aveam jailbreak de la evaders si se pare ca pangu se descurca mult mai bine)

  7. Salut zaone!Pe iPod Touch 5,are probleme foarte mari jb,se blocheaza ecranul,si singura varianta este inchiderea lui,si deschiderea lui din nou..Exista o rezolvare?Multumesc!

  8. Cand va aud ca vai nu simt nevoia de jb… Altul o simte! Virtual home pt 5s este mai necesar ca apa, nu mai zic de call recorder sau de ccsettings sau youtubed. Parca e cam aiurea sa treci prin 5 meniuri sa activezi o amarata de data sau gps! Acum na daca pentru unii jb=piraterie este problema voastra. Daca nenorocitii de la aple ar implementa ce am zis mai sus atunci ar muri jailbreakul.

  9. Am asteptat cateva zile si numai am avut rabdare. L’am instalat akm cateva ore pe iph 5s 7.1.1 si pentru moment sunt multumit de cum ruleaza.