iPod Touch 5G 2014 – iata ce se ascunde in noul iPod Touch al Apple

  In cursul zilei de ieri compania Apple a lansat iPod Touch 5G 2014, un nou model de 16 GB pentru linia de iPod Touch-uri disponibile deja pe piata. Avand ocazia de a cumpara si dezasambla noul produs al celor de la Apple, cei de la iFixIt au descoperit ca in interiorul sau se ascund exact aceleasi componente precum in modelele lansate in cursul anului 2012, organizarea acestora in carcasa fiind deasemenea identica.

At least, that’s the way this camera-laden, 16 GB iPod Touch came to be. We delved inside Apple’s “refreshed” device and found the same components we’d seen in Touches of yesteryear, but with 16 GB of on-board flash memory. So it’s not really that this 16 GB variant gains a camera — instead, it loses half of its 32 GB of storage.

  Practic iPod Touch 5G 2014 este doar o versiune cu 16 GB spatiu de stocare a vechiilor modele si desi acest lucru era de asteptat, cei de la iFixIt au conformat fara dubiu acest lucru. Noul iPod Touch 5G este disponibil in sase culori diferite la un pret de pornire de doar 200$ in SUA, el fiind acompaniat de modele de 32 GB si 64 GB, ele costand cu 50$ si respectiv 100$ mai mult

3 COMENTARII