QuickShoot Pro 2 te ajuta sa inregistrezi rapid poze folosindu-ti iDevice-ul, este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak

  QuickShoot Pro 2 este versiunea pentru iOS 7 a tweak-ului cu acelasi nume, el fiind conceput cu mai bine de un an in urma pentru persoanele care nu doreau sa mai piarda oportunitatea de a inregistra un moment important din viata. Tweak-ul ne ofera posibilitatea de a inregistra poze sau filme direct din Springboard-ul iDevice-urilor noastre, el actionand camera prin simpla selectare a iconitei Camera din Springboard.

QuickShoot Pro will ensure you never miss out on a photo opportunity just because you were waiting for a camera app to launch. It enables you to capture photos and videos directly from the home screen. You can also configure Activator shortcuts for them, for ultimate speed. To make things better, you there is also a handy options window that can be configured to appear via an Activator shortcut, which allows you to toggle HDR, change the camera, and customize the flash setting without ever entering the Settings app.

  Tweak-ul are un meniu de setari prin intermediul caruia ne permite sa alegem modul de inregistrare a pozelor sau filmelor si este compatibil inclusiv cu Activator, oferind optiunea de a utiliza gesturi pentru inregistrare. QuickShoot Pro 2 este disponibil la pretul de 0.99$ in repo-ul BigBoss al Cydia si este compatibil cu Pangu iOS 7.1.1 jailbreak.