Samsung le permite utilizatorilor sa-i testeze gratuit terminalele mobile inainte de achizitie

  Intr-o tentativa de a isi readuce terminalele in atentia utilizatorilor, compania Samsung a initiat un nou program care le permite acestora sa testeze terminalele mobile ale coreenilor inainte de a le achizitiona. Vorbim despre un program desfasurat initial doar in SUA, el fiind similar cu cel practicat de catre Motorola, utilizatorii avand 21 de zile la dispozitie pentru a testa produsele Samsung si a se convinge daca ele le sunt pe plac.

By removing the risk factor of committing to a device plan prior to purchase, consumers are given the convenience and accessibility to test out the latest Samsung Galaxy devices for a 21 day hassle-free trial period.

  Doar Samsung Galaxy S5, Note 3 si smartwatch-urile Samsung sunt oferite in aceasta campanie, iar utilizatorii trebuie sa depuna o suma de bani care le va fi returnata in momentul aducerii terminalului intact la operator. Strategia celor de la Samsung este interesanta, insa ramane de vazut ce efect va avea, deoarece unii utilizatori s-ar putea lamuri complet ca un dispozitiv produs de catre coreeni nu merita achizitionat.

9 COMENTARII

  1. Cred ca au procedat foarte bine ,,
    Note 3 si S5 sunt super telefoane pe care te poti baza ,,
    Nu ai Aluminiu dar primesti un ecran mare cu o tehnologie grozava ,,
    @Sorin , Apple laneaza un iPhone 6 Note prima generatie 5,5 inch iar tu spui ” Disperare ” , au disparut marimile perfecte si ironiile Apple ?? ,,
    Eu chiar vreau sa testez in toamna un Note 4 ,,
    Pot sa testez un produs moca , bun multam Samsung , jos palaria .. Din partea Apple nu vezi un bob de grau ,

  2. @Victor Preda,
    De acord cu tot ceea ce ai scris. Nu e un lucru rau ca vanzatorul ii face pe plac cat mai mult cumparatorului. Daca faci un “test drive” cu vreun mode de autoturism, nu inseamna ca producatorul masinii este disperat.

    Cat priveste ultimul enunt din articol, este de un neadevar crunt. Daca oamenii nu doreau produse samsung, compania asta nu ar mai fi avut succesul pe care il are. S5 are cel mai bun ecran din toate modelele de pe piata, Samsung a promovat moda ecranelor mari, produsele lor de top sunt excelente, nu vad de ce s-ar convinge careva ca produsele Samsung nu merita a fi cumparate.

  3. Un necunoscator poate trage concluzia ca este “o masura disperata”. Cine are putin habar despre strategiile de marketing stie ca masura coreenilor rezulta din increderea ca produsele vor convinge utilizatorii.

  4. @Atomic: Da, asa e, astia de la Samsung sunt atat de increzatori si nu stiu de unde sa mai faca atatea produse ca au atata cerere incat le dau moca spre testare numai ca sa le cumpere oamenii. Trebuie sa fii “cunoscator” ca sa crezi asta, dap.

  5. @zaone…trebuie sa fi cunoscator ca sa sti ce tocmai tu ai scris in articol, şi anume ca ei vor da doar terminalele de top…….si acest lucru poate va convinge utilizatorii ca terminalele coreenilor merita cumparate….si este logic dece această ofertă este doar in SUA….deoarece americanii sunt spălați pe creier si cumpara un iphone fara sa stie sau sa faca distincție intre ele….vedeti pe net treaba asta…a fost dat la o emisiune on care prezentatorul a ras de oameni ,el aratandu-le un iPhone4s si ei credeau ca era iPhone5…chiar in ziua lansării iPhone5 ,si acest lucru dovedește ceea ce am zis eu mai sus.