Prima Pagina Apple 7 ani de iPhone!

7 ani de iPhone!

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=x7qPAY9JqE4&w=580&h=370]

  Pe 29 iunie 2007 compania Apple lansa in SUA un dispozitiv mobil care avea sa schimbe complet industria smartphone-urilor prin modul ingenios in care a fost conceput. In clipul video de mai sus il vedeti pe Steve Jobs prezentand primul model al iPhone si sustinand ca Apple va reinventa telefonul mobil, iar desi atunci nimeni nu l-a crezut, in final tot ceea ce a spus el s-a dovedit a fi 100% adevarat.

  In momentul lansarii primului iPhone, fanii erau deja aliniati in fata magazinelor Apple si AT&T din SUA pentru a cumpara dispozitivul, trendul pastrandu-se de-a lungul anilor pentru lansarile de iPhone-uri si tablete iPad. Apple nu a schimbat doar felul in care arata smartphone-urile in 2007, a schimbat si mentalitatea oamenilor care le utilizeaza, intreaga industrie avand de castigat de pe urma sa.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=pGQ5_x5Xesc&w=580&h=370]

  Pe parcursul a 7 ani de zile de evolutie, iPhone-ul a stabilit record peste record in ceea ce priveste vanzarile, a ajutat la dezvoltarea unui ecosistem online cu sute de milioane de utilizatori si vanzari de sute de miliarde de dolari. iPhone-ul reprezinta in momentul de fata principala sursa de venit a Apple, insa el a “pavat” drumul spre lansarea iPod Touch-ului sau a tabletelor iPad, ajutand Samsung sa devina cel mai mare producator de smartphone-uri de pe glob.

  Anul acesta Apple se pregateste sa lanseze iPhone 6, facand cea mai radicala schimbare de pana acum pentru terminalul sau. Apple intentioneaza sa lanseze un iPhone 6 cu ecran de 4.7 inch si un iPhone 6 cu ecran de 5.5 inch, intrand astfel in randul producatorilor de smartphone-uri cu ecrane supradimensionate.

 • gianidiamond

  Geniile dupa moarte au valoare!

 • Costel

  Cine poate sa-mi spuna care e cel mai bun paid app pentru ringtone-uri,,fara a folosi itunes sau oricare alt device,,sa salveze direct in sectiunea de ringtone al telefonului

 • mariobg

  7 ani de cand sunt in permanenta multumit de iPhone si nimic de pe piata nu m-a determinat sa renunt la Apple… sper sa pot spune acelasi lucru si din toamna 🙂

 • Victor Preda

  Sapte ani petrecuti cu Apple ,,

 • alexC

  pp25 sau itools costel

 • Ticu

  Iphone e in clasa I 🙂 Ma bucur ca am ales acest brand, nu m-a dezamagit niciodata. Sper sa ramana asa!

 • Costel

  Vreau doar o aplicatie platita care s-o pot descarca din app store.Stiu,sunt multe, dar vreau una care sa nu necesite conectare pe pc sau sa folosesc muzica deja descarcata

 • Olii

  Salut Costel.
  In momentul de fata aplicatiile din Appstore doar iti salveaza local fisierele cu formatul de ringtone. Nu exista aplicatie care sa iti puna direct ringtone-ul in settings (ca sa il poti selecta). Sau te ajuti de iTunes sau aplicatii terte ca pp25/iTools etc. sau iti cumperi in iTunes ringtoneul pe care il vrei.

 • frantZ

  Costel fa jb si apoi cauta in cydia

 • frantZ

  Unlimtones si iti va salva melodia direct in sunete fara a conecta telefonu la pc !!

 • Teyls

  Am avut iphone de la 3 si pana la 5s si pe langa ele am mai testat si s3 si s4 si nu m-au facut sa renunt la iphone. Cum spune neamtul ” mercedes si alte tipuri” la fel si aici “iphone si alte tipuri”.

 • Laurențiu

  Excelent!

 • kelu88

  si legat de aspectul ios-ul 7…. CHIAR CA LASA DE DORIT