iOS 7.1.2 SemiRestore va fi posibil multumita Pangu

  SemiRestore este un program despre care v-am vorbit cu doar cateva saptamani de zile in urma, el permitandu-ne sa efectuam un restore partial pentru iDevice-urile noastre. Procedura functioneaza numai pe terminalele care au jailbreak facut si presupune, practic, o stergere a tuturor informatiilor din terminalele noastre in afara fisierelor necesare de sistem, curatand totul ca si cum am fi facut un restore, desi nu se face exact acest lucru.

  Procedura a fost dezvoltata special pentru terminalele care nu pot face restore la o versiune a iOS pentru care nu se semneaza inca SHSH-uri si desi in cazul iOS 7.1.2 deocamdata nu se pune aceasta problema, in viitor lucrurile vor sta diferit. Deocamdata versiunea SemiRestore compatibila cu iOS 7.1.2 nu a fost inca lansata, insa ea va fi disponibila in perioada imediat urmatoare.

  Tutorial pentru utilizarea SemiRestore gasiti in aceasta pagina.

Articolul precedentAplicatii gratuite pentru iPhone, iPad si iPod Touch – 01.07.2014
Articolul următoriPhone 6 iOS 9 concept (Video)
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.