Prima Pagina Apple iOS 7.1.2 SemiRestore va fi posibil multumita Pangu

iOS 7.1.2 SemiRestore va fi posibil multumita Pangu

  SemiRestore este un program despre care v-am vorbit cu doar cateva saptamani de zile in urma, el permitandu-ne sa efectuam un restore partial pentru iDevice-urile noastre. Procedura functioneaza numai pe terminalele care au jailbreak facut si presupune, practic, o stergere a tuturor informatiilor din terminalele noastre in afara fisierelor necesare de sistem, curatand totul ca si cum am fi facut un restore, desi nu se face exact acest lucru.

  Procedura a fost dezvoltata special pentru terminalele care nu pot face restore la o versiune a iOS pentru care nu se semneaza inca SHSH-uri si desi in cazul iOS 7.1.2 deocamdata nu se pune aceasta problema, in viitor lucrurile vor sta diferit. Deocamdata versiunea SemiRestore compatibila cu iOS 7.1.2 nu a fost inca lansata, insa ea va fi disponibila in perioada imediat urmatoare.

  Tutorial pentru utilizarea SemiRestore gasiti in aceasta pagina.

 • alex alexandru

  Da sa vina odata ios 8 ca sa nu se mai poate face jb ca deja m-am saturat de el…..
  Din pacate apple nu poate face nimic si se va face si pentru ios 8….

 • Mircea!

  Da cu ce te deranjeaza pe tine prietene? Nu iti place nu il faci, simplu.

 • Cms

  Posibil il depaseste un pic problema…

 • frantZ

  Zici ca e actionar la apple :))

 • Mircea!

  S-a trezit el sa comenteze de zici ca odata cu instalarea iOS 7.1.2 i s-a facut automat jailbreak. Ma tot intreb de ceva vreme incoace de ce nu se da un test de IQ inainte sa iti traga cablu de internet providerii.

 • steve

  se mai intampla si altora sa aibe probleme cu bateria pe 7.1.2? sa se descarce foarte repede? pe iphone 5s,fata de 7.1.1 la 5-10 min de butonare sa i scada 15-17 procente?

 • Dan

  Scade si la mine foarte repede. Tot 5s…