Prima Pagina Apple iOS 7.1.2 SemiRestore va fi posibil multumita Pangu

iOS 7.1.2 SemiRestore va fi posibil multumita Pangu

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  SemiRestore este un program despre care v-am vorbit cu doar cateva saptamani de zile in urma, el permitandu-ne sa efectuam un restore partial pentru iDevice-urile noastre. Procedura functioneaza numai pe terminalele care au jailbreak facut si presupune, practic, o stergere a tuturor informatiilor din terminalele noastre in afara fisierelor necesare de sistem, curatand totul ca si cum am fi facut un restore, desi nu se face exact acest lucru.

  Procedura a fost dezvoltata special pentru terminalele care nu pot face restore la o versiune a iOS pentru care nu se semneaza inca SHSH-uri si desi in cazul iOS 7.1.2 deocamdata nu se pune aceasta problema, in viitor lucrurile vor sta diferit. Deocamdata versiunea SemiRestore compatibila cu iOS 7.1.2 nu a fost inca lansata, insa ea va fi disponibila in perioada imediat urmatoare.

  Tutorial pentru utilizarea SemiRestore gasiti in aceasta pagina.

emag black friday lista reduceri
 • alex alexandru

  Da sa vina odata ios 8 ca sa nu se mai poate face jb ca deja m-am saturat de el…..
  Din pacate apple nu poate face nimic si se va face si pentru ios 8….

 • Mircea!

  Da cu ce te deranjeaza pe tine prietene? Nu iti place nu il faci, simplu.

 • Cms

  Posibil il depaseste un pic problema…

 • frantZ

  Zici ca e actionar la apple :))

 • Mircea!

  S-a trezit el sa comenteze de zici ca odata cu instalarea iOS 7.1.2 i s-a facut automat jailbreak. Ma tot intreb de ceva vreme incoace de ce nu se da un test de IQ inainte sa iti traga cablu de internet providerii.

 • steve

  se mai intampla si altora sa aibe probleme cu bateria pe 7.1.2? sa se descarce foarte repede? pe iphone 5s,fata de 7.1.1 la 5-10 min de butonare sa i scada 15-17 procente?

 • Dan

  Scade si la mine foarte repede. Tot 5s…