Prima Pagina Apple iPhone 6 – posibilul design final este prezentat intr-un concept nou

iPhone 6 – posibilul design final este prezentat intr-un concept nou

  Stim inca de saptamana trecuta ca design-ul final al iPhone 6 va fi usor diferit de cel prezentat pana acum in multitudinea de imagini cu diverse machete aparute pe internet. In aceasta idee, un grafician s-a gandit sa publice o serie de imagini care ne prezinta modul in care ar putea arata iPhone 6 in toamna, cand va fi lansat pe piata, caracteristicile sale fiind mult mai elegante decat cele vizibile in machetele aparute pana acum.

  Dupa cum puteti observa, marginile despartitoare ale carcasei sunt mult mai subtile si ne aduc aminte totusi de un HTC One M8, insa si de prima versiune a iPhone, care a fost lansata cu 8 ani in urma. Acum nimeni nu poate spune cu certitudine cum va arata intr-adevar iPhone 6, insa design-ul final nu va fi cu mult diferit fata de cel prezentat chiar si in aceste imagini.

 • florin

  Ar fi foarte bine sa arate asa, la lansare.

 • Romeo Mihociu

  Mie nu mi se incarca imaginile.

 • @Romeo Mihociu: Sunt 4k, ai rabdare, trebuie si o conexiune buna.

 • lucian

  Nici la mine nu se incarca

 • lucian

  Nu imi plac liniile negre de pe spate,pare copiat dupa m8….ar trebui integrate elegant in carcasa la aceeasi culoare

 • lucian

  Probabil au rol de antena intreruperile…

 • joe

  eu as vrea incarcare wireless la noul iphone 6 si camera ca a HTC ONE M8 sa poti refocaliza pe ce punct vrei, dupa ce faci poza.

 • Moise

  Cat de multi oameni nu au ce face si se apuca sa faca “concepte de machete de schite dupa imagini si poze si desene care sugereaza/arata/prezinta cum ar arata un telefon”.

  Tare mi-ar place sa scoata Apple ceva total diferit de toate ideile de concepte de design si astfel sa demonstreze ca daca presupui o dai in bara!!!!

 • Alex

  Un concept slab. O prezentare proasta. Este departe de iphone 6. Fauritorul acestui concept nu a fost deloc atent la detaliile prezentate clare pana acum, pozele carcasei frontale, care prezinta clar ca marginile nu vor mai fi atat de late si ca ecranul va fi tesit pe margini.
  Spatele este oribil. Apple nu ar face asa ceva niciodata. Sa scoata in evidenta un “defect” ca pana la urma asta sunt acele dungi. Singura chestie care conteaza si care o vor scoate in evidenta va fi logoul.
  Pana acum, cel mai apropiat concept si plauzibil zic eu este cel prezentat alaturi de ios 9.

 • Cristi

  Nu-mi plac deloc liniile negre mi se par oribile sper sa nu arate asa