Un manager important al Microsoft recunoaste ca foloseste un iPhone desi il uraste

  Danah Boyd este unul dintre cercetatorii importanti ai companiei Microsoft si intr-un interviu acordat recent ea a recunoscut ca foloseste un iPhone al companiei Apple desi il uraste. Desigur ca ea foloseste dispozitivul companiei americane deoarece trebuie sa testeze platforma si aplicatiile lansate pentru el, insa acesta nu este singurul produs al celor din Cupertino pe care il utilizeaza.

  Ea detine si un MacBook Air produs de catre cei de la Apple si dupa cum prea bine stiti deja, multi angajati ai unor companii importante competitoare Apple ii folosesc produsele. Stiti deja ca foarte multi angajati ai Google folosesc Mac-urile celor de la Apple in viata de zi cu zi, iar utilizarea lor in cadrul Microsoft nu ar trebui sa para chiar atat de neobisnuita, desi vorbim despre producatorul celui mai important sistem de operare de pe glob.

  In final, produsele Apple atrag foarte multe persoane din diverse medii si desi unii le utilizeaza pentruc ercetare, foarte multi le folosesc ca si dispozitive principale desi lucreazala companii competitoare Apple.

5 COMENTARII

  1. Iată unde s-au dus iPhone-urile primite de la trade in-ul celor de la Microsoft un iPhone pt un Windows phone nou!!! :-)) Chiar ma gândeam ce face Billie Gates cu iPhone-urile alea primite,iată răspunsul!!