Prima Pagina Apple Apple confirma indirect lansarea iOS 8 beta 3

Apple confirma indirect lansarea iOS 8 beta 3

  In cursul acestei dimineti v-am spus ca Apple va sterge toate datele CloudKit pentru iOS 8 si OS X Yosemite in data de 7 iulie, adica in cursul saptamanii viitoare. Saptamana trecuta aflam ca pe data de 8 iulie Apple ar putea lansa iOS 8 beta 3 pentru iPhone si iPad, iar anuntul facut aseara de catre cei de la Apple confirma indirect lansarea unei noi versiuni beta pe 7 sau chiar 8 iulie.

  Stergerea acestor date este cel mai probabil facuta tocmai pentru ca Apple pregateste o noua versiune beta a sistemului sau de operare pentru iDevice-uri, iOS 8 beta 3 aducand schimbari importante pentru CloudKit. Acestea fiind spuse, luni sau marti ne putem astepta ca iOS 8 beta 3 sa fie disponibil pentru instalare prin sistemul OTA Update, insa doar pentru cei care au UDID inregistrat la un dezvoltator.

  • enigma

    @zaone dar update ul idevice cand vine ca nu ai spus nimic, varianta pentru tableta..sau macar da drumul la notificari pe versiunea veche

  • Niciodată notificări push in versiunea veche. Cât despre aplicația pentru iPad, aștept si eu sa fie terminată…

  • Grafiprints

    Eu folosesc ambele versiuni. Versiunea noua imi taie muzica in casti daca folosesc soundcloud sau alte aplicatii de stream.