Apple ia in calcul modificarea sistemului global de returnare a banilor pentru aplicatiile cumparate din App Store

  Printr-o miscare de a imbunatati experienta utilizatorilor cu magazinele de aplicatii accesibile in Coreea de Sud, guvernul local forteaza compania Apple sa isi modifice regulile privind returnarea banilor pentru aplicatiile cumparate din App Store. In momentul de fata pentru a primi banii inapoi un utilizator trebuie sa astepte ca a sa cerere sa fie revizuita de un angajat Apple, iar guvernul din Coreea de Sud nu este de acord cu aceasta procedura.

  Considerand procedura ca fiind incorecta, dupa numeroase sesizari de la clienti nemultumiti, guvernul i-a cerut companiei Apple sa isi schimbe sistemul, lucru acceptat de catre companie. Mai mult decat atat, Apple ia in calcul implementarea unui sistem global de returnare automata a banilor platiti pentru aplicatiile din App Store, insa desigur ca nimeni nu stie daca americanii se vor si tine de cuvant.

Atat Apple, cat si Google sunt obligate sa faca aceste modificari pentru magazinele proprii, iar in curand Apple ar putea fi nevoita sa isi modifice si regulamentele privind primirea iPhone-urilor in garantie.