Fully Masked Passwords securizeaza procedura de introducere a parolelor in iOS

  Fully Masked Passwords este un nou tweak disponibil din cursul noptii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem securiza suplimentar procedura de introducere a parolelor pentru orice aplicatie  iOS. In momentul introducerii unei parole intr-un cam dedicat lor, ultimul caracter este vizibil pentru o perioada scurta de timp, iar Fully Masked Passwords rezolva aceasta problema.

When entering passwords, the last entered character is visible for a short time before being masked. This tweak will mask that character right away so that someone looking over your shoulder cannot see your password.

  Mai exact, Fully Masked Passwords ascunde complet toate caracterele introduse de catre noi in timpul logarii intr-un cont, astfel ca nicio litera nu va fi vizibila pentru vreo perioada de timp. Fully Masked Passwords este disponibil pentru download GRATUIT in repo-ul BigBoss al Cydia.

1 COMENTARIU

  1. Fain…ma intreb de ce nu s-a creat de la inceput aceasta optiune, nativ in iOs..sau macar ca varianta(cu un buton de activare-dezactivare)