Prima Pagina iPad SUA introduce o noua interdictie stupida in aeroporturile sale

SUA introduce o noua interdictie stupida in aeroporturile sale

  In cursul zilei de ieri TSA, sau Transportation Security Administration, a publicat un comunicat de presa prin care anunta calatorii ce urmeaza sa soseasca in SUA ca nu li se va permit accesul cu dispozitivele eletronice care nu pot fi pornite. Mai exact, daca aveti orice fel de produs electronic descarcat sau defect, acesta urmeaza sa fie retinut de catre autoritatile americane, altfel nu vi se va permite accesul in tara.

As the traveling public knows, all electronic devices are screened by security officers. During the security examination, officers may also ask that owners power up some devices, including cell phones. Powerless devices will not be permitted onboard the aircraft. The traveler may also undergo additional screening.

  Doar pasagerii care viziteaza SUA din anumite locatii de pe glob trebuei sa respecte aceasta decizie, insa cei dela TSA nu au oferit detalii in legatura cu respectivele locatii. Masura vine ca un raspuns la descoperirea unor informatii conform carora dispozitivele electronice pot fi utilizate pentru a ascunde bombe de mici dimensiuni, astfel ca pasagerii cu terminale inactive nu vor putea intra in SUA cu ele in posesie.

 • alex alexandru

  Intr-un fel e bine ca se apara impotriva posibilelor atacuri teroriste. Dar totusi sa ai telefonul descarcat si sa ramai fara el, nimanui nu ii convine.

 • Mervey

  Daaaa…si de acum toata lumea va intra in SUA doar in slip, cica in cataramele de la curea, in varful de la sireturi si in nasturi pot fi carate bombe nucleare..
  ..victoria progresului tehnologic, scanarii cu raze-x, detectoarelor de toate soiurile..

 • Dragos

  Banuiesc ca daca il ai descarcat il bagi acolo intr-o priza, vad aia ca se porneste si doamne-ajuta! :))

 • Narcis

  Dragos cred ca le e frica sa il bage in priza…daca ala e modul de declansare a mini bombei ascunsa in telefon

 • superdry

  Imi aduc aminte ca anul trecut cand am venit din vacanta am uitat in rucsac o sticla de Coca Cola de 1 Litru . N-a zis nimeni nimic ( Aeroportul Alghero. Sardinia) 🙂

 • chatagra

  Din cate tin io minte exista pentru verificarea device-urilor agenti cu caini antrenati in depistarea bombelor plus scanari cu raze x y si z … da ce conteaza niste mici detalii in “lupta impotriva terorismului” deci :

  Noi reguli de intrare in SUA… trebuie sa ai toate electronicele incarcate pornite si cu minim 60 % baterie ca sa poata cei de la TSA SI NSA instala rootkit-uri pentru a obtine access la datele din device-uri ..Big Brother o duce foarte bine in State 🙂

 • eduard

  @chatagr eu am venit in sua cu un nokia alb negru cu lanterna, ce sa instaleze in el?:)) poate ceva coduri pt jocul snake 🙂 oricum eu am venit aici în februarie.

 • Olimpiu

  Niste tampiti, care imping lucrurile pana dincolo de limita suportabilului sub masca “terorismului” amenintator. Asa cum si Irak-ul era plin de arme de distrugere in masa …

 • Daniel

  La intrare nu se uita nimeni la aparatura, la bagaj…mda. Asa or face de acum, dar acum 4-5 zile nu au facut asa

 • Axelm

  Eu nu vad ca scrie ca iti retine telefonul daca il ai descarcat, cititi si voi mai cu atentie si nu comentato aiurea. E descarcat il bagi in priza undeva acolo si il aprinzi , ce este asa extraordinar ?

 • Claudiu91

  Nu vad nimic stupid in asta…