SUA introduce o noua interdictie stupida in aeroporturile sale

  In cursul zilei de ieri TSA, sau Transportation Security Administration, a publicat un comunicat de presa prin care anunta calatorii ce urmeaza sa soseasca in SUA ca nu li se va permit accesul cu dispozitivele eletronice care nu pot fi pornite. Mai exact, daca aveti orice fel de produs electronic descarcat sau defect, acesta urmeaza sa fie retinut de catre autoritatile americane, altfel nu vi se va permite accesul in tara.

As the traveling public knows, all electronic devices are screened by security officers. During the security examination, officers may also ask that owners power up some devices, including cell phones. Powerless devices will not be permitted onboard the aircraft. The traveler may also undergo additional screening.

  Doar pasagerii care viziteaza SUA din anumite locatii de pe glob trebuei sa respecte aceasta decizie, insa cei dela TSA nu au oferit detalii in legatura cu respectivele locatii. Masura vine ca un raspuns la descoperirea unor informatii conform carora dispozitivele electronice pot fi utilizate pentru a ascunde bombe de mici dimensiuni, astfel ca pasagerii cu terminale inactive nu vor putea intra in SUA cu ele in posesie.