Tim Cook si Eddy Cue participa la Sun Valley media conferences, anunta publicarea de date demografice despre angajatii Apple

  Tim Cook si Eddy Cue participa zilele acestea la conferintele media din Sun Valley, ei fiind in compania altor conducatori ai unor mari companii din SUA. Avand ocazia de a vizita locatia in care se desfasoara evenimentul, Tim Cook si Eddy Cue au tachinat jurnalistii americani, CEO-ul Apple spunandu-i unei jurnaliste sa faca upgrade Samsung-ului sau la un iPhone, in timp ce Eddy Cue a preferat sa raspunda la intrebari serioase spunand ca se indrepta catre camera sa de hotel.

  Separat de acestea, Tim Cook a declarat pentru jurnalistii prezenti la eveniment ca Apple urmeaza sa ofere detalii demografice privind angajatii sai din lumea intreaga. Apple urmeaza un trend pe care mari companii din SUA si nu numai l-au inceput cu destul timp in urma, Facebook publicand recent detalii similare pentru a prezenta diversitatea din cadrul intregului sau efectiv de angajati din SUA.

  In zilele urmatoare ne putem astepta la informatii noi cu privire la planurile companiei Apple pe viitor.