iPhone 6 cu Android KitKat si este pus in vanzare in China (Video)

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=1Z2C8ED4piM&w=580&h=370]

  Ieri va prezentam Wico i6, prima clona a iPhone 6 care incearca sa ne ofere o imagine in avans cu privire la modul in care va arata si va functiona viitorul terminal al companiei Apple. Facuta in baza unei machete a iPhone 6, clona Wico i6 este echipata cu un ecran de 4.7 inch, ce are rezolutia de 1704 x 960 pixeli, despre care se zvoneste ca ar fi cea pe care compania Apple o va utiliza in adevaratul smartphone.

  Separat, in interiorul carcasei regasim un procesor quad-core, 2 GB RAM, 32 GB spatiu de stocare si o versiune modificata a Android KitKat care seamana intr-o foarte buna masura cu iOS 8. Practic aceasta clona este facuta sa arate cat se poate de apropiat de iPhone 6 si avand acelasi ecran, plus aceeasi posibila rezolutie, exista sansa ca foarte multi sa-si cumpere acest dispozitiv dupa lansarea iPhone 6.

12 COMENTARII

  1. cam jignitor sa faci o clona a unui iphone cu android (parerea mea), insa daca alt sistem de operare nu se poate instala….

  2. @alex alexandru…jignitor ca are android pe el…:)…in acest moment android 4.4 este la fel de stabil ca ios si ofera mult mai multa libertate….si prin comentarii te plangi de buguri la jailbreak si cine stie ce nebunine(practic transforma ios in android) dar numai ca android face la fel ca un ios cu jailbreak dar fara batai de cap.

  3. Off topic: la voi functioneaza sincronizarea email-urilor? Momentan nu pot nici sa actualizez sa vad email-urile noi dar nici sa trimit un email nou. Imi spune “conectarea la server a esuat”. Voi aveti problema asta?

  4. Se pare ca problema este de la Yahoo! Am incercat sa intru direct pe site-ul lor dar nu incarca site-ul deloc. Gmail-ul functioneaza fara probleme. Usor usor cred ca o sa renunt si la Yahoo cum am renuntat si la Facebook.

  5. Recunoastere amprenta?! Se pare ca Yahoo este indisponibil in toata lumea. Nu functioneaza nici email-ul si nici pagina web.